23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Preseis plastsveis: PENWELD A og S fra Leister

I januar 2024 lanserte Leister varmluftssveiserne PENWELD A og PENWELD S. De praktiske enhetene er perfekt egnet for nøyaktig arbeid på plasttanker, rørkonstruksjoner og lignende gjenstander. Hvorfor? Les om det i denne blogginnlegget.

Forestill deg at du jobber i en plasttank og sveiser med en liten, hendig og superfleksibel varmluftpistol. Sveiseommrådet er perfekt opplyst, du får tilgang til selv den minste kroken, og sveisetemperaturen forblir konstant. Høres for godt ut til å være sant? Da har vi noen gode nyheter til deg. De to nye plastsveiserene PENWELD S og PENWELD A fra Leister gjør alt dette til virkelighet.

PENWELD A: Avansert - belyser mørket
 PENWELD A (for Avansert) har en ringformet arbeidslys direkte integrert i håndtaket. Det varme hvite LED-arbeidslyset, som er svært skånsomt for øynene, sikrer ideell belysning for sveiseområdet. Dette er spesielt egnet for lengre sveisejobber som krever høy konsentrasjon.
 
Takket være det ergonomiske designet til polygonhåndtaket, sitter PENWELD A komfortabelt og stabilt i hånden når du jobber. Dette hjelper spesielt med å håndtere enheten.
 
Lufttilførselen glir over kanter som en slange. La oss si noen ord om luftslangen med integrert strømforsyning. Overflaten på luftslangen minner om slangeskinn og er ekstremt glatt. Dette betyr at du kan trekke slangen over enhver kant uten motstand under sveising. Og den 310-graders roterbare tilkoblingen gir enestående mobilitet under trekksveising.
 
Enkel betjening via skjermen. Den intuitive menynavigasjonen via skjermen gjør betjeningen av PENWELD A til en lek. De faktiske og ønskede verdiene er alltid synlige på den tydelige skjermen under bruk. Enda et pluss for deg: På grunn av den elektroniske kontrollen forblir temperaturen konstant, noe som gir deg høy prosessikkerhet.

PENWELD S: Standard - imponerer med sin robusthet
PENWELD S (for Standard) har et imponerende kompakt design. Robust og enkelt bygget er den luftdrevne PENWELD S ideell for deg som plastsveiser. Som med PENWELD A har PENWELD S et kraftig og holdbart varmeelement. Dette gjør det til det perfekte håndverktøyet for høyhastighetssveising av intrikate plasttanker, luftrensere, plastbåter, pumpeakslinger, plastrør og mye mer.
 
Forresten: PENWELD S kan betjenes enten med push-fit dyser eller med høykvalitets skrudyser fra Leister.

LES VIDERE HER
 

Inter-supply AS
Lilleakerveien 25
0283 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO913388356

Kontaktperson

ET
Eirik Tveitdal
Marked
tveitdal@inter-supply.no

Send til en kollega

0.047