23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Effektive Varmeløsninger til ventilasjonsanlegg

Å opprettholde optimal luftkvalitet i bygninger er avgjørende for komfort og trivsel. Ventilasjonsanlegg spiller en kritisk rolle i å sikre frisk luft, men de står ofte overfor utfordringer knyttet til effektiv varmeregulering.

Problemet: Tradisjonelle ventilasjonsanlegg kan stå overfor varierende behov for oppvarming, spesielt i Skandinaviske klimaforhold. Dette kan føre til ineffektiv temperaturkontroll, høyere energiforbruk og redusert komfort.

Løsningen: Hos Norske Backer har vi spesialisert oss på å produsere skreddersydde elektriske varmebatterier som integreres i ventilasjonsanlegg. Våre varmebatterier løser utfordringene knyttet til varmeregulering ved å tilby presis og effektiv oppvarming tilpasset ethvert miljø.

Våre varmebatterier gjør følgende:

  • Optimalisert varmeregulering: Våre varmeelementer, håndlaget på vår fabrikk i Kongsvinger, gir presis og jevn oppvarming, som er avgjørende for komfort og energieffektivitet.
  • Skreddersydd etter behov: Vi tilbyr skreddersydde løsninger, enten det er for nye ventilasjonsanlegg eller for å oppgradere eksisterende systemer, slik at de oppfyller dagens krav til effektivitet og komfort.
  • Rask levering: Med fokus på kvalitet og effektivitet, leverer vi vanligvis skreddersydde løsninger på kun en uke eller to.
    Fleksibel styring: Ønsker du effektregulering? Vi tilbyr varmebatterier med innebygd 0-10V styring, med ulike alternativer som triac, analog solid state relé eller trinnkobler, for å imøtekomme ulike behov.
     

Vi produserer ventilasjonsbatterier med integrert effektregulator. Vi har levert batterier for spenninger opp til 690V og opp til 2,2MW

Detaljer:

0-690V 0,1-2500000W
-40°C – 70°C
Galvanisert-, rustfritt- og syrefaststål
0-10V, 4-20mA

Ved å velge Norske Backer som din partner får du ikke bare pålitelige varmebatterier av høy kvalitet, men også en løsning skreddersydd for å møte dine spesifikke behov innen HVAC og ventilasjonssystemer.

Opplev hvordan våre varmeløsninger kan forbedre ditt ventilasjonssystem – fra økt effektivitet til forbedret komfort. Velg Norske Backer som din pålitelige partner for varmebatterier til ventilasjonsanlegg!

Se flere referanseprosjekt her!

Kontakt oss for mer informasjon

Norske Backer AS
Jostein Svendheims veg 8/10
2212 Kongsvinger
Kongsvinger
Norge
Org. nr.: NO919799064

Kontaktperson

Stian Gundersen
Salgs- og markedssjef
+47 95887069 sg@norskebacker.no

Send til en kollega

0.047