23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Olje utgjør 2% av vedlikeholdsbudsjettet, men påvirker 40% av vedlikeholdskostnadene

I en verden der maskiner og utstyr utgjør ryggraden i industrien, er det en vital komponent som ofte overses, men som har en enorm innvirkning på driftseffektiviteten og vedlikeholdskostnadene. Smøring, og dens rolle i maskinvedlikehold kan ikke undervurderes. Faktisk kan smøring, og aktiviteter knyttet til smøring, påvirke mer enn 40 % av det totale vedlikeholdsbudsjettet. La oss utforske hvordan dette skjulte aspektet av vedlikehold kan ha en stor innvirkning på maskinens levetid og produktivitet, med et spesielt fokus på Norsecraft Tec AS som leverandør av SKF Recondoil systemene, som uten tvil bidrar til økt bærekraft og reduserte vedlikeholdskostnade

 Maskiner som lever lenger

En viktig faktor som påvirker levetiden til maskiner er tilstanden til smøremiddelet som holder dem i gang. Oljen i maskinene fungerer som livsblodet, og når den er ren og effektiv, kan maskinene forventes å yte optimalt over lengre tid. Dette betyr færre kostbare bytter av slitte reservedeler og komponenter som lagre, kjeder, motorer, pumper, og hydrauliske komponenter. Norsecraft Tec AS, som leverandør av SKF Recondoil systemene, gir bedrifter verktøyene de trenger for å sikre at oljen er i topp tilstand, noe som resulterer i en betydelig økning i maskinenes levetid og reduserte vedlikeholdskostnader.

 Kampen mot forurensninger

Olje kan være sårbar for forurensninger som kan ødelegge dens smøreevner over tid. Det er her SKF Recondoil systemene, tilgjengelig gjennom Norsecraft Tec AS, kommer inn i bildet. Disse innovative systemene er spesialdesignet for å rense og oppgradere smøremidler, samtidig som de fjerner skadelige nanopartikler og forhindrer oksidasjon i oljen. Dette er avgjørende for å bevare oljens kvalitet og sikre maksimal maskinytelse. SKF Recondoil-systemene går utover vanlige filtre, og med Norsecraft Tec AS som pålitelig partner kan bedrifter bekjempe forurensninger med tillit.

Farlige fiender - Lakk og vann

Norsecraft Tec AS og SKF Recondoil systemene tar også opp utfordringene knyttet til lakk og vann i smøremidler. Ved å optimalisere smøremidlene forhindres lakkdannelse og vannkorrosjon, noe som resulterer i redusert slitasje på maskiner og økt komponentlevetid. Dette bidrar til betydelige kostnadsbesparelser og økt bærekraft i maskinvedlikeholdet.

 

Med Norsecraft Tec AS som en pålitelig leverandør av SKF Recondoil systemene, har bedrifter muligheten til å transformere sitt vedlikeholdsregime. Ved å holde oljen ren og i optimal tilstand, kan de forlenge maskinenes levetid, redusere nedetid og oppnå betydelige kostnadsbesparelser. Dette er ikke bare en investering i effektivitet, men også i bærekraft, da det bidrar til å redusere ressursforbruket og avfall i industrien. Så neste gang du ser på vedlikeholdsbudsjettet, husk at Norsecraft Tec AS og SKF Recondoil systemene er din partnerskap for å maksimere maskinytelsen og minimere kostnadene.
 
 
 

Norsecraft Tec AS
Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Bærum
Norge
Org. nr.: NO997818997

Kontaktperson

Send til en kollega

0.11