23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Sveising av tekniske tekstiler? SEAMTEK W-900 AT.

Når du sveiser presenninger, reklamebannere, fiberduk og membraner med SEAMTEK W-900 AT fra Leister, sparer du energi, kostnader og tid. I tillegg oppnår du sveisesømmer som er en fryd for øyet. Nysgjerrig? Finn ut alt du vil vite i innlegget.

Forfatter: Daniel Schmid, Leder av Business Line TEX, Leister Technologies AG, Sveits

Som produsent av presenninger, reklamebannere, fiberduk og plastmembraner ønsker du å inspirere kundene dine med effektive arbeidsmetoder og høy kvalitet. Du finner den perfekte løsningen hos Leister. Med sveiseautomaten SEAMTEK W-900 AT kan du sveise effektivt og med lavt energiforbruk oppnå høykvalitetssveiser. Og med sin innovative lavspenningsteknologi for varmekile, gir SEAMTEK W-900 AT deg fem overbevisende fordeler. Hva er de? Les videre.

#1 Spar energi to ganger
 Spar energi i standby-modus med SEAMTEK W-900 AT: Konvensjonelle sveiseapparater er i standby-modus i gjennomsnitt rundt 80 % av driftstiden og forbruker kontinuerlig betydelig energi. Siden varmekilen til SEAMTEK W-900 AT er klar til bruk på sekunder, slår du den helt av når den er vippet ut, og sparer dermed betydelig energi.
Spar energi når du sveiser med SEAMTEK W-900 AT: Med kontakt­sveising påfører du energi direkte til sveiseområdet uten tap. Som et resultat bruker du mindre energi når du sveiser sammenlignet med konvensjonelle apparater.

#2 Reduser vedlikeholdskostnadene dine
Det eneste slitedelen til Leisters SEAMTEK W-900 AT er en rimelig varmekile. Glem dyre varmeelementer, aluminiumskiler, termoelementer eller kjedelig sliping av varmekilen. Alle lager og styringer er også vedlikeholdsfrie. Alt dette sparer kostnader for deg og reduserer vedlikeholdsbehovene dine.
 
#3 Sveise raskere enn noensinne
 Siden varmekilen er veldig liten, regulerer du temperaturen i kilen på brøkdeler av et sekund. Du tilpasser hastigheten fleksibelt under sveise­prosessen i henhold til din erfaring og produktets kompleksitet. Om nødvendig kan det oppnås høyere hastigheter enn med varmlufts­sveising eller høyfrekvens­sveising på grunn av den høye energitettheten ved varmekilen.

#4 Mindre utslipp og bedre arbeidsmiljøsikkerhet
Presis og rask styring av energien ved varmekilen tillater presis vedlikehold av driftstemperaturen. Dette gjør sveise­prosessen nesten utslippsfri og svært stille, da det ikke er behov for luftstrøm. Med lavspennings­varmekileteknologi blir bare varmekilen oppvarmet til høy temperatur. Alle andre deler i sveise­sonen forblir kjølige. Dette fjerner risikoen for forbrenninger og gjør arbeidsmiljøet tryggere.
 
#5 Estetisk tiltalende sveisesømmer
 Når du sveiser med SEAMTEK W-900 AT, påfører du energien nøyaktig der den trengs, det vil si direkte i sveise­sonen. Dette gjør det mulig å oppnå estetisk tiltalende sveisesømmer.

Hvis du leter etter en effektiv løsning for sveising av presenninger, reklamebannere, fiberduk og membraner, er SEAMTEK W-900 AT det riktige valget. Kontakt oss for å få mer informasjon.

Inter-supply AS
Lilleakerveien 25
0283 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO913388356

Kontaktperson

ET
Eirik Tveitdal
Marked
tveitdal@inter-supply.no

Send til en kollega

0.031