23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Første YuMi IRB 14000 er levert til kunde i Norge

Norautron har investert i en helt ny robot fra RobotNorge. Roboten går under navnet YuMi. Fordelen med YuMi er at den ikke behøver å plasseres i en egen celle.

YuMi er en samarbeidsrobot, og Norautron gjør denne investeringen for å være mer fleksibel og samtidig spare kostnader. I tillegg til de reduserte kostnadene, vil operatøren ha mer interessante oppgaver, siden YuMi er med på å eliminere repetitive oppgaver, sier Glenn Tarraldsen, produksjonssjef i Norautron. Selskapet mener også at en slik robot vil gjøre kvaliteten bedre ettersom den toarmede roboten både har syn og sensorer for føling, samt at den skal være så nøyaktig at den kan tre i tråd i en synål.

 YuMi-roboten har omtrent samme rekkevidde som et menneske og ser ut som ett, bortsett fra at hodet mangler. I følge ABB er roboten laget for produksjon av forbrukerelektronikk. Fordelen er at man ikke trenger å bygge en spesialarbeidsplass på linjen, hverken bur eller sikkerhetssperre. Den står i linjen som en hvilken som helst person og kan jobbe sammen med mennesker.

YuMi har nå også ankommet vår robotlab på Klepp Stasjon

I uke 42 vil vi arrangere ett seminar YuMi – IRB 14000 på RobotNorge.

Les mer her >> 

RobotNorge AS
Bedriftsvegen 25
4353 Klepp Stasjon
Klepp
Norge
Org. nr.: NO885276172

Kontaktperson

SM
Sissel Mauland
Adm/Markedssekretær
+47 48890888 sm@robotnorge.no

Send til en kollega

0.032