23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Derfor bør du tilby kundene dine finansiering

En rekke faktorer i internasjonal økonomi skaper usikkerhet og vanskeligheter for de fleste bransjer, ikke minst i industrien. Mange aktører sitter på gjerdet og venter på bedre tider. Andre velger å satse. Finne nye, effektive løsninger, slik at de kan fortsette å utvikle sin virksomhet, holde seg i forkant og kanskje vinne markedsandeler. Da kan finansiering utgjøre en forskjell.

Vi er alle leie av å lese om økte priser og valutakurser. Om mangel på viktige innsatsfaktorer og på kvalifisert arbeidskraft.

Bedrifter som ønsker å overleve må imidlertid finne måter å håndtere det usikre landskapet på. Hvor mye skal man investere og oppgradere? Som leverandør av maskiner og utstyr spiller du en avgjørende rolle i hvor godt kundene dine lykkes. Uten fungerende, moderne utstyr mister de både kapasitet og konkurransefortrinn.

Med leasing som finansieringsform gir du kundene dine mulighet til å anskaffe utstyr uten tunge investeringer. Leasing betyr også forutsigbar budsjettering og enklere regnskapsføring.

Om du tilbyr kundene dine finansiering vil flere kunne ta seg råd til nyanskaffelsen. Som leverandør er du sikret raske oppgjør. I tillegg har du full oversikt over leasingperioden, slik at du kan hjelpe kunden med ny oppgradering i forkant av at avtalen utløper.

Ikano Bank har over 30 års erfaring med leasing til bedrifter og tilbyr partnersamarbeid, slik at du enkelt og effektivt kan ordne finansiering for kundene dine. Ikano er spesialister på leasing av utstyr til bedriftsmarkedet, med bred bransjekunnskap, personlig service og mulighet til å skreddersy løsninger tilpasset hver enkelt partner og kundes behov.

Ta kontakt for en hyggelig, uforpliktende prat om hvordan leasingfinansiering kan hjelpe både deg og kundene dine med å navigere gjennom en krevende og usikker periode!

Ikano Bank
Lensmannslia 4
1386 Asker
Oslo
Norge
Org. nr.: NO993417262

Kontaktperson

KH
Kenneth Heimtun
Strategic Account Manager Leasing Sales
+47 40515500 kenneth.heimtun@ikano.no

Send til en kollega

0.047