23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Velg finansiering som gir fleksibilitet

Bedrifter legger som regel mye tid og ressurser i anskaffelse av ulike typer utstyr til bedriften. Alt fra kostbare og store maskiner og produksjonsutstyr til kontorplasser og møteromsutstyr. Ved å velge leasing kan man få både fleksibilitet og forutsigbarhet.

Leasing kan være spesielt gunstig i en tid der mange – og betydelige – usikkerhetsmomenter preger arbeidshverdagen. Det kan derfor være lurt å se på hva en leasingavtale kan utgjøre dersom dere skal oppgradere produksjonsutstyr eller fornye maskinparken. 

Test Ikano Bank sin leasingkalkulator her

Ikano Bank har et team av eksperter med flere tiårs erfaring med leasing av maskiner og utstyr til bedrifter innenfor mange ulike bransjer.

– Godt og moderne utstyr er avgjørende, men kan kreve mye av virksomhetens kapital dersom alt skal kjøpes. Dette kan legge betydelige begrensninger på innovasjon og produktutvikling, advarer strategisk kunderådgiver Kenneth Heimtun, som  til daglig jobber med å finne løsninger tilpasset hver enkelt kundes behov og bransje.

Leasing gir større handlingsrom
Leasing betyr av bedriften har full bruksrett til utstyret, mens det er banken som faktisk eier det. Med en leasingavtale får bedriften inntil 100 % finansiering. Dermed frigjøres verdifull kapital, som kan investeres i forretningsutvikling, produktutvikling eller annet som sikrer langsiktig verdiskapning for virksomheten.

– Kostnaden ved utstyrsanskaffelsene blir en fast og forutsigbar utgift i bedriftens regnskap i perioden utstyret benyttes, forklarer Kenneth.

– Forutsigbar budsjettering og forenklet regnskapsføring er bare noen av fordelene med leasing som finansiering. Selskapet kan jevnlig oppgradere utstyret, slik at man til enhver tid disponerer mest mulig effektiv og moderne teknologi. Dette er et kraftfullt konkurransefortrinn!

 

Ikano Bank
Lensmannslia 4
1386 Asker
Oslo
Norge
Org. nr.: NO993417262

Kontaktperson

KH
Kenneth Heimtun
Strategic Account Manager Leasing Sales
+47 40515500 kenneth.heimtun@ikano.no

Send til en kollega

0.062