23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Polyform er trippel ISO sertifisert produsent

Polyform AS fikk i høst sin tredje ISO sertifisering i form av ISO 45001 for Arbeidsmiljø. Fra før er de sertifisert ihht ISO 9001 og 14001 som gjelder hhv Kvalitetssytemer og Miljø. For Polyform handler ISO-sertifiseringen om løpende forbedring og kundetilfredshet, og gir en trygghet til både bedriften, de ansatte og kundene.

Utløper
30. juni 2023

- Ved å implementere kravene fra standardene i vårt styringssystem kan vi forbedre kundefokus, kvalitet, effektivitet og ressursutnyttelse. Og det er en bekreftelse på at vi jobber prosessbasert og systematisk, for å kontinuerlig forbedre oss på alle nivåer.

Å følge standardenes krav gir mer effektiv drift og forvaltning. Når virksomheten er sertifisert etter disse standardene, er det lettere å identifisere feil før de oppstår og forhindre at de gjentar seg.

Fokus på helse, miljø og sikkerhet gir mer fornøyde medarbeidere, skaper endringsvilje og en forbedringskultur

Og i stadig flere tilfeller krever både offentlige og private kunder sertifisering av sine leverandører.

- ISO-sertifikatet er ikke bare et stykke papir, det er en kontinuerlig forbedringsprosess. Vi er underlagt strenge kontrollrutiner der sertifikatutsteder gjennom oppfølgingsrevisjoner og resertifisering sørger for at vi etterlever standardens krav. Det er et bevis på at vi jobber aktivt for å forbedre oss mot våre kunder. Denne verdien for kundene er viktigere enn selve sertifikatet.

Polyform AS er oppfinneren av den oransje garnblåsa, og startet sin virksomhet i Ålesund i 1955.  De produserer i dag blåser, flottører, båtfendere og forankringsbøyer til fritid, fiskeri, oppdrettsnæring og offshore/subsea/energi-bransjen, og leverer årlig til over 70 land over hele verden.

Polyform AS holder til med all produksjon på Blindheim utenfor Ålesund og har ca 80 ansatte.

- Vi benytter et bredt spekter av produksjonsteknologier som rotasjonsstøping og formblåsing, sprøytestøping og ekstrudering i ulike plastmaterialer. Vi leverer produkter innen PVC, Bacell / EVA og PE, samt EPS og PUR.

I tillegg til egne produkter, leverer vi kundespesifiserte løsninger innenfor en rekke anvendelsesområder.

Polyform AS
Tverrvegen 37
6020 Ålesund
Ålesund
Norge
Org. nr.: NO980185575

Kontaktperson

ELM
Erik Loe Muri
Sales and Marketing Manager
+47 90865727 erik@polyform.no

Send til en kollega

0.046