23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny 7-lags støpt/blåst film ekstruder

Norner har installert en ny moderne 7-lags støpt/blåst film ekstruderingslinje. Dette vil styrke våre muligheter innen utvikling av sirkulær fleksibel emballasje.

Den 7-lags kombinerte blåse- og støpte filmlinjen er basert på et BL 600 P-design, levert av Collin Lab og Pilot Solutions. Linjen er sammensatt av syv ekstrudere, alle med L/D:30. Det er fem ekstrudere med 25 mm diameter og to ekstrudere med 30 mm diameter. Alle syv ekstrudere kan brukes til både støpt og blåsefilmproduksjon.

Blåste filmer kan produseres med en flat på 550 mm og i en tykkelse fra 10 μm til 500 μm, avhengig av materiale og prosess. Støpt film produseres via en flat filmdysebredde på 550 mm og spalteåpning på 0,3 til 2 mm. Dette tillater den endelige tykkelsen på støpte filmer i området 10 μm til 2 mm. Linjen er utstyrt med vann under trykk som gir et stort temperaturområde på kjølevalsene, noe som muliggjør produksjon av flate filmer, enten ved hjelp av kalender eller konvensjonell støpefilmprosess. Vi kan behandle standard polyolefiner, PET, PA, EVOH og forskjellige andre polymerer for å lage, dvs. barrierefilmer. Linjen har vært svært automatisert for å legge til rette for god overvåking av prosessen og repeterbarhet i dine prosjekter.

Norner er også utstyrt med en MDO-linje for produksjon av orienterte filmer etter Collin-linjen. Vårt laboratorium tilbyr et bredt spekter av testtjenester for å vurdere filmene dine med tanke på mekaniske egenskaper, tetningsegenskaper, barriereegenskaper og kjemiske egenskaper.

Støpte filmer/ark kan testes videre i vår Formech termoformingslinje med ulike former for å simulere kopper, brett og andre bruksområder. Dette muliggjør artikkeltesting med ønsket materialkombinasjon.

Kontakt oss gjerne for å motta mer informasjon og  muligheter for testkjøring i vårt nye Processing Pilot Centre i Porsgrunn 

 

 

Norner AS
Dokkvegen 20
3920 Porsgrunn
Bamble
Norge

Kontaktperson

LW

Send til en kollega

0.064