23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny rolle og fremtidige forbedringer

I Waldec Group er vi opptatt av kontinuerlig utvikling og implementering av nye perspektiver. Ett av selskapets hjørnesteiner er en jevn og profesjonell service, for å forbedre og utvikle dette har vi gjort endringer med våre ansatte.

Det er en glede å informere dere om at Mr.Toni Jokinen, vår selger og tekniker fra Finland, vil starte som leder for gruppetekniske operasjoner i august 2022! Denne nye rollen vil fokusere på å utvikle vår servicevirksomhet og støtte vårt serviceteam. Toni vil fortsette å ta vare på sitt tidligere ansvar i selskapet også.

Disse endringene skjer ikke over natten. Det er et maraton, ikke en sprint. Dette er noe vi alle gleder oss til!

Mer om Toni

Først, la oss fortelle dere litt om Toni. Han startet i Waldec i 2012 som fulltids vedlikeholdstekniker og teknisk selger i Finland. Toni sin utdanningsbakgrunn er som automatiseringstekniker, totalt har han jobbet som tekniker i 26 år. Ifølge Toni spiller hans egen lidenskap for bransjen en svært viktig rolle, noe som fører til uavhengig studie- og kunnskapsinnsamling fra ulike typer ressurser. Han har også opparbeidet seg mye kunnskap gjennom praktisk arbeid innen fagområdet, som for eksempel hydraulikk og mekanikkrelaterte temaer. Selvfølgelig har den omfattende opplæringen fra leverandørene våre også vært en stor støtte for ham.

Den nye rollen, leder for konsernets tekniske operasjoner

De fleste av Toni sine fremtidige oppgaver vil innebære å utvikle prosesser og støtte våre teknikere. Kunnskapen vi har internt er et viktig aspekt vi setter stor pris på, og det er også viktig å dele dette med alle våre teknikere. Som en del av Toni sin nye rolle vil han være ansvarlig for leverandørkommunikasjon, det gjelder teknikernes opplæringsplan. Hans plikter inkluderer også å videreformidle praktisk kunnskap til vårt salgsteam, spesielt om maskiner og tekniske emner. For å gjøre vårt interne arbeid mer effektivt og raskere på lang sikt, vil Toni være ansvarlig for kontinuerlig forbedring av organiseringen av våre tjenesteaktiviteter.

Hva vil fremtiden bringe for oss?

Toni har en klar visjon om hvordan Waldec vil utvikle serviceteamet vårt. I det store bildet vil det være viktig at hver av våre teknikere har oppdaterte ferdigheter og kunnskaper. Tanken er at våre teknikere skal ha generell kunnskap om alle de ulike produktene/maskinene vi leverer. Hver av våre teknikere vil da spesialisere seg på maskineriet til en bestemt leverandør og motta grundig opplæring. På grunn av vårt omfattende nettverk av oppdragsgivere har det vært vanskelig for våre teknikere å lære de spesialiserte maskinene i forskjellige bransjene. Vi tror dette også vil gjøre det mulig for oss å fokusere ressursene våre bedre.

Vi ser frem til å se hvordan Toni sine ideer vil bli brukt i fremtiden og hvordan Waldec vil utvikle seg underveis!

Send til en kollega

0.046