23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

MeterMix med nye navn på maskinmodellene

MeterMix, som produserer maskiner for pumpe, dosering og blanding av 1- og 2-komponentsmaterialer, har nå oppdatert navnene på sine maskiner.

MeterMix, en del av Hilger & Kern group og leverandør til det norske markedet gjennom Norsecraft Tec, har nå oppdatert navnene på sin maskinportefølje for 2-komponentsmaterialer. De nye navnene er mer intuitive for å lettere skille teknisk hva de ulike modellene gjør. Navnene er basert på viskositet på materialet som blir behandlet og type dosering - som LiquidFlow eller PasteShot.

Se bildet under og vedlagt katalog på høyre side for mer beskrivende detaljer.

En bestselger på "skuddosering"  Par3C heter nå LiquidShot 3C, mens bestselgeren på kontinuerlig dosering Par30T heter nå LiquidFlow 40. Disse to modellene håndterer flytende materialer, typisk epoksy, polyurethane og silikon.

For mating fra patron med skruepumpe har vi MeterMix sin LiquidFlow 2. Det er en allsidig og kosteffektiv maskin perfekt for montering på robotarm. Mange norske bedrifter operer med små volum og da egner LiquidFlow 2 seg med forutsgbare og pålitelige små mengder dosert.

Norsecraft Tec As er stolt over å være en forhandler av verdens mest erfarne produsenter av høykvalitets målerteknologi. Uansett hvor lim, harpiks, silikon eller smøremiddel måles og påføres i industriell produksjon, tilbyr vi pålitelige, presise løsninger.

Vi tilbyr systemer og komponenter for høyt automatiserte produksjonsprosesser. Mange maskiner og anlegg fra Dopag og MeterMix er integrert i robotiserte produksjoner idag.

Vår leverandør er  H&K med MeterMix og Dopag som er en verdensledende produsent av utstyr for både en-komponent og fler-komponent materialer. DOPAG er også en del av Hilger & Kern Group,  en pålitelig leverandør, utviklings- og servicepartner til industribedrifter i en rekke markedssegmenter i over 90 år. 

 

Ta kontakt ved interesse!

Norsecraft Tec AS
Skuiveien 43
1339 Vøyenenga

https://www.norsecrafttec.no/pumpe-og-doseringssystem/ 

 

Norsecraft Tec AS
Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Bærum
Norge
Org. nr.: NO997818997

Send til en kollega

0.031