23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

CMZ kan levere dreiesenter fra september 2022!

Dette er ekstremt stabile og nøyaktige dreiebenker fra CMZ som er Spanias markedsleder av horisontale dreiesentre.

Firmaet har laget maskiner siden 1948 og har dermed mer enn 70 års erfaring med produksjon av kvalitetsmaskiner. CMZ produserer alltid sine nøkkelkomponenter i eget hus og har som mål å levere CNC dreiebenker til sine kunder med høyeste kvalitetsnivå, presisjon og driftssikkerhet.

Ved å tilby maskiner med stor produksjonskapasitet og beste kundeservice er CMZ blitt kjent som Premium leverandør av CNC dreiesenter i hele Europa.

Bergsli Metallmaskiner er CMZ eneforhandler i Norge. Vi er stolte av å presentere deres produkter til våre kunder og flere av dem har kjøpt maskiner fra produsenten igjen og igjen.

CMZ er topp kvalitet og heftig utstyr til svært konkurransedyktige priser.

Hvorfor vente 10 – 12 måneder på ny maskin?

Leveringstiden på en CMZ maskin er heller ikke avskrekkende. Litt avhengig av type dreiesenter, lover CMZ leveringstid fra September – Oktober måned 2022

Har du spørsmål kan du kontakte oss her

CMZ produserer:

TA-serie,  og TD Z800-1350 serien er robuste, krafige og pålitelige dreiebenker som også er kompatible med CMZ portalroboter.

TD- Z2200 og Z3200 er CNC dreiebenker for dreiing av større deler. TD-serien er dreiesenter med mulighet for Y-akse, opptil 3200 mm dreielengde, kraftig bakdokke og brille. Maskinen egner seg ypperlig for tøffe operasjoner og lange innvendige borstenger.

TTL-serie og TTS-serie(NYHET) er perfekte for masseproduksjon fordi de er utstyrt med to eller tre revolvere, noe som gjør at man kan produsere hele arbeidsstykket i en operasjon

  • Turret fra 12 – 16 kW og 46 – 75 Nm
  • Alle vitaldeler er oljekjølte med teperaturovervåking
  • Integrerte og robuste dreiespindler fra 14 – 51 kW
  • Innebygget motor i revolver som gir betydelig større kapasitet på roterende verktøy
  • NSK kuleskruer og spindel-lagre
  • FANUC styring og servoer
  • SIEMENS elektro
  • DAIKIN hydraulikk ventiler

Vi har egen serviceavdeling. All service utføres av Bergsli Metallmaskiner, som kjenner maskinkonseptet og Fanuc styringen godt gjennom mange års erfaring.

Bergsli Metallmaskiner AS
Bedriftsvegen 64
3702 SKIEN
Skien
Norge
Org. nr.: NO997379128

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047