23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Møt ZEISS på messen SMART industri

ZEISS presenterer PiWeb og den nyeste generasjonen av ZEISS Contura

Etter en ufrivillig pause på grunn av covid-19-pandemien, ser ZEISS fram til igjen å kunne møte kunder og samarbeidspartnere på messen SMART industri. Messen finner sted i Lillestrøm 23.-25. mai 2022.

På messen vil ZEISS presentere den nyeste generasjonen av den velkjente modellen ZEISS Contura. Det nye med denne koordinatmålemaskinen er at den nå kan brukes med flere typer sensorer;

- tradisjonell skanningsensor til berøringsmåling

- optisk måling

- laserskanning 

Kunden kan derfor kjøpe én maskin, og dersom behovet endrer seg, kan de kjøpe en annen sensor og lett bytte mellom de ulike sensorene etter behov. Det reduserer risikoen ved en slik investering. En målemaskin har vanligivs lang levetid, og det er derfor fint å vite at maskinen kan brukes også til nye sensorer som kommer i framtiden.

I tillegg til maskinen vil ZEISS fokusere på bedriftens verktøy til å presentere resultat fra målinger, ZEISS PiWeb.

Fra tidligere å jobbe med enkle måleprotokoller, gjør PiWeb det mulig å presentere måleresultater på mange forskjellige måter. Måleresultater skal ofte distribueres til flere kunder, som ønsker fokus på ulik informasjon eller vil se dem presentert på alternative måter. PiWeb har en rekke standardprotokoller tilgjengelig, og det er lett å lage egne rapporter om det er ønskelig. 

PiWeb finnes i forskjellige utgaver, fra én bruker og hele veien opp til Enterpriseløsningen der alle data ligger tilgjengelig på nettet og kan brukes av hele organisasjonen.

Du finner ZEISS-folkene på stand B.01-03.

Har du ennå ikke meldt deg på messen, kan du registrere deg her.

Carl Zeiss AS
Kabelgaten 8
0512 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO991011552

Send til en kollega

0.031