23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Fagbrev og fast jobb!

Fredag 08. april fikk vår lærling Vegar Clausen fagbrev som Automatiker. Vi gratulerer masse.

Vegar er 20 år og har vært lærling hos oss siden august 2020. Han har gått 1 år grunnkurs elektro på Notodden vgs, videre falt valget på automatiker linjen ved Skogmo vgs.

Vegar valgte linjen fordi han alltid har hatt interesse den veien. Han syntes det er interessant med kompliserte styringer. Det er spennende å få ting til å bevege seg ved hjelp av koblinger og programmering av ulike verktøymaskiner.

Som lærling har han vist stor kompetanse innenfor sitt fagfelt og tar nye kompliserte oppgaver på strak arm. Fagprøva klarte han uten problemer.

Vegar er veldig flink innenfor sitt fag. På grunn av hans behagelige vesen, kompetanse og lærevillighet har vi tilbudt Vegar fast jobb her på Bergsli Metallmaskiner AS.

Vi bruker tid og ressurser på lærlingene våre. De får mye ansvar samtidig som de får god oppfølging av serviceleder og kollegaer. Vi ønsker lærlinger som er selvstendige, liker å ta i et tak og som trives med kundekontakt. Alt dette har Vegar.

Bergsli Metallmaskiner har egen serviceavdeling med ferdig utlærte servicemedarbeidere. De er ansvarlig for all opplæring, service og igangkjøring av CNC-maskiner og de har hatt ansvar for flere svært kompliserte anlegg i Norge, deriblant flere robotceller og FMS-anlegg. De har alle automatiker eller industrimekaniker utdannelse, har avlagt fagprøve på CNC-maskiner og i tillegg hatt opplæring hos våre leverandører i Østerrike, Tyskland, Japan, Taiwan og Spania.

Vi ønsker Vegar velkommen som fast ansatt og håper han vil trives.

Har du behov for servicehjelp?
Vi har et team som hele tiden jobber med service, slitedeler, reservedeler og tilbehør. Kontakt vår servicesjef Jørn Kongssund på telefon 95 75 43 03 eller jk@bergsli.no

Bergsli Metallmaskiner AS
Bedriftsvegen 64
3702 SKIEN
Skien
Norge
Org. nr.: NO997379128

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031