23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Bergsli Metallmaskiner på Smart Industri messe

Endelig møtes vi igjen skriver Smart industri messe i sine annonser for messen som vil foregå på Norges varemesse, Nova Spektrum i Lillestrøm 23. – 25. mai 2022. Disse ordene er lagersystem leverandøren Bergsli Metallmaskiner AS veldig enig i.

Dette er en viktig messe for alle aktører innen norsk industri og de fleste ledende leverandører innenfor bransjen vil være til stede.

Bergsli Metallmaskiner AS leverer kvalitetsmaskiner fra solide produsenter og er en aktør mange har hørt om. De er spesielt kjent for sin gode ekspertise på lagerautomater, verktøymaskiner og utstyr tilhørende automatisering og produksjonsteknologi. De har egen service avdeling med høy faglig kompetanse.

Bedriften har lang erfaring og relasjoner til de beste maskinprodusentene i Europa og Asia, noe som har gjort dem til en betydelig leverandør til norsk industri.

På Smart Industri messe kan du besøke dem på stand nr. B03-34. Her vil de blant annet stille ut:

Hänel Lean-lift lagerautomat som er perfekt for systematisk lagringseffektivitet. Dette automatiske delelageret håndterer 10.000 artikkelnummer, men legger beslag på bare 8,5 m2 grunnflate. Med Hänel lagerautomaten kan man skryte av en imponerende plassbesparelse på opptil 70% fordi maskinen lagrer i høyden og utnytter all tilgjengelig plass fra gulv til tak. Dette gjøres ved hjelp av optisk høydeoptimalisering (det vil si at alle hyller høydemåles før de går inn), noe som fører til maksimal lagringskapasitet på et minimum av areal.

Hänel lagerautomater gir fordeler hos alle med lite plass. Delelager, verktøylager og ferdigvarelager. Maskinene er solgt til mekanisk verksted, verktøybransjen, bilbransjen, elektronikkbransjen, apotek , kontor og administrasjon for å nevne noen. Lagerautomaten kan integreres mot alle ERP-systemer og har et unikt innebygd software styresystem fra Hänel.

På messen kan man se og prøve lagerautomaten. Bergli Metallmaskiner AS kan gi veiledning og hjelp til tilpasning av løsning etter behov og ønske.

Bergsli Metallmaskiner AS
Bedriftsvegen 64
3702 SKIEN
Skien
Norge
Org. nr.: NO997379128

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047