23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny verktøykatalog Sartorius Werkzeuge

Vår nye katalog og priser gjelder fra 01.07.2016 til 01.07.2017 og omfatter blant annet beskrivelse av mange nye produkter, både fra våre egne merkevarer ATORN og SARA samt fra porteføljen av andre markedsledende leverandører.

Vi tilbyr også i år et utvidet sortiment innen oppspenning, boring, fresing, og dreiing med tallrike nye verktøy.

Under slagordet "Et ESS for alle bruksområder" gir Sara-turn programmet deg løsninger for nesten alle applikasjoner og materialer innen dreieteknikk. Den skiller seg ut fra andre løsninger med deres geometrier på high-end nivå med den nyeste belegg teknologi. Fra ekstrem findreiing til tung grov kjøring får du nå alt fra én kilde.

Samlet sett fører den nye katalogen nå ca. 45.000 produkter innen maskinering og spennverktøy, måling og testing av utstyr, sliping og skjæring, verksted forsyninger, anlegg og miljøteknikk. Hver produktgruppe er beskrevet i detalj og illustrert.

Selskapet fra Ratingen er anerkjent av eksperter, ikke bare i Tyskland som en kompetansegiver innen maskinering, noe som er grunnen til at den nye katalogen er etterlengtet hvert år av våre kunder.

Har du utfordringer i produksjonen så besøker vi deg gjerne for å se på kostnadsbesparende løsninger i samarbeid med vårt teknikker team.

Skaff deg enn katalog nå! 

Kontakt oss på ordre@bergsli.no  , eller Tel.35 50 35 00 så sender vi deg en katalog i dag.
Kontakt eventuelt produktansvarlig for Sartorius : Terje Jacobsen mob.98831411, tj@bergsli.no

Link til katalogen: http://www.bergslimetallmaskiner.no/verktoy/

Også online tilfører SARTORIUS verdi. På nettbutikken kan du senere i år bestille alle våre artikler raskt og enkelt. I tillegg til alle katalogprodukter finner du mange andre innovative verktøy her.

Bergsli Metallmaskiner AS
Bedriftsvegen 64
3702 SKIEN
Skien
Norge
Org. nr.: NO997379128

Send til en kollega

0.031