23948sdkhjf

Plexx former plast

| Medlemsnyhet | Bedrift Plexx AS

Plexx gruppen er i dag en av nordens ledende underleverandør på formede og maskinerte plastdetaljer til en rekke bransjer og sektorer.

Maskinparken vår oppdateres kontinuerlig og vi bruker topp moderne maskiner. Med avdeling i både Norge og Sverige kan vi levere akkurat det du har behov for. Vi er opptatt av å bygge varige og gode kundeforhold. Stadig nye oppdrag fra tidligere samarbeidspartnere beviser at vi lykkes.

Vi kombinerer lang erfaring med den aller nyeste teknologien og er svært konkurransedyktige – også når det gjelder pris.

Plexx har jobbet med ulike typer termoplast siden 1954. Plast Armatur, som selskapet het den gang, var et personlig foretak frem til 1984, da de etablerte seg som et AS. Dagens eiere, Heidenreich Holding AS, ble majoritetseiere i 1987. Det familieeide konsernet har i dag 100 % av aksjene i Plexx AS, som i sin tur eier samtlige aksjer i det svenske datterselskapet Opido Plast AB.

Samlet har Plexx-gruppen en omsetning på mer enn ca. 100 mill NOK. Dermed er vi en av de største og mest fremtredende aktørene innenfor vår bransje i Skandinavia.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Plexx AS

Gamle Beddingvei 21
1671 KRÅKERØY
Norge
Plexx AS

Send til en kollega

0.064