23948sdkhjf

Optimaliser din jobbsøking med disse tipsene

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Arbeidsmarkedet svinger ofte opp og ned, og i perioder kan det være veldig vanskelig å få seg en jobb. Det avhenger selvfølgelig av hvilke kvalifikasjoner man har, og hvilke stillinger som er utlyst til enhver tid.

Allikevel finnes det noen fellesnevnere for de som får seg jobb raskt.  Her har vi sett litt på hvilke tips som kan gjøre jobbsøkingen litt enklere slik at du kan få deg en jobb raskere.

Skriv en god CV
Vi vet alle hvor viktig det er med et godt førsteinntrykk, og når du har levert CV til en potensiell ny arbeidsgiver er det viktig å vite at det er denne som setter førsteinntrykket.

Du er avhengig av å ha en god CV for å være sikker på å bli vurdert til stillingen du søker på. Dette gjelder selvfølgelig innholdet, men vel så mye har designet en del å si. Det er ingen tvil om at en CV som er interessant å se på, og som tydelig viser at man har gjort litt innsats får øynene til å hvile litt ekstra på siden.

Personlig søknad
Lite er mindre sjarmerende for en arbeidsgiver enn en generell søknad som lyser lang vei at man ikke en gang har forsøkt å spesifisere den. Når man søker på alt som finnes av ledige stillinger viser man at man ikke nødvendigvis har tenkt gjennom om man er kvalifisert til stillingen man søker på.

En personlig søknad gjør deg umiddelbart til en mer attraktiv kandidat som viser at du har gjort deg noen tanker om du kan passe til den utlyste stillingen. Søknaden burde inneholde noen setninger om hvorfor du ønsker deg denne jobben, og den burde ikke være for lang.

Bruk bemanningsbyrå
Ved å bruke et bemanningsbyrå kan man øke sjansen for å finne seg en jobb betraktelig. Søker man for eksempel etter rekruttering og bemanning i ålesund vil man få mange gode treff på byråer som kan hjelpe med denne prosessen.

Via et bemanningsbyrå vil man også ha muligheten til å kunne bli midlertidig ansatt mens man er i jobbsøkingsprosessen. Da kan man faktisk være i arbeid og skaffe seg ekstra verdifull erfaring mens man er i prosessen av å lete etter drømmejobben. Bemanningsbyrået vil også sørge for å matche deg mot de utlyste stillingene som passer deg og din erfaring best mulig, slik at sjansen for suksess er så stor som mulig. 

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.078