23948sdkhjf

Slik blir du miljøhelt mens du er på sommerferie

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Det å reise på ferie i Norge er noe som har blitt utrolig populært, og man tenker kanskje at dette er bra.

Og det er det selvsagt, men i løpet av de to siste årene har flere og flere nordmenn valgt å dra på ferie i Norge og ikke minst den norske naturen – og det er noe som kan merkes. Og ikke bare på en positiv måte. Det er nemlig mange utfordringer ved dette, spesielt for naturen. Folk som ikke er vant til å gå i fjellet vanligvis vet ikke hvordan de skal ta vare på fjellet på tur, og derfor skal vi i denne artikkelen gå igjennom noen av de aller viktigste tingene.

De aller fleste ser etter et billig mobilabonnement når det kommer til det å dra på sommerferie. Og selv om det er viktig å få en bra løsning når det kommer til mobilnettet sitt – spesielt når man skal ut i områder der det faktisk ikke er så god dekning, er noe som er viktig. Et billig mobilabonnement kan gjøre sommeren både enklere og billigere og det er jo fantastisk. Men det er absolutt ikke det eneste som er viktig.

Husk dette når du skal på ferie i fjellet

Det er sikkert mange som har søkt på beste-kredittkort.no før de skal på ferie for å finne et kredittkort som kan være med på turen. Mange banker sender nemlig ut råd når det kommer til dette, fordi man er bedre forsikret hvis det skulle skje noe hvis man bruker kredittkort og ikke vanlig kort når man er på tur – særlig i utlandet. 

Men kredittkort funker ikke i fjellet og det er mange bomveier som bare tar kontanter, og steder man kan kjøpe ting på fjelltoppene tar ofte også bare kontanter og ikke kort fordi det ikke er dekning der. Så husk å ta med dere kontanter på tur. Husk også å lage budsjett når du skal på sommerferie, det er noe som kan gjøre tiden etter ferien mye enklere og bedre, fordi det blir lettere å ta gode valg underveis. Planlegg, ta med matpakker på tur og ikke kjøp på de dyre småbutikkene i fjellet hvis du kan unngå det – dette kan nemlig sprenge budsjettet.

Det er ikke akkurat noen som burde bli overrasket over det faktum at det er masse forsøpling i fjellet. Og dette er derfor punkt nummer to på listen og kanskje det aller viktigste av alle rådene. Ta med deg søpla di ned igjen. Dette gjelder alt fra sjokoladepapir, dopapir, epleskrotten og alt mulig annet. Selv ting som vil brytes ned naturlig i naturen er ting du bør ta med deg hjem. Bare se for deg hvor mye søppel og ikke minst matsøppel det vil ligge i fjellet hvis alle tenker at de kan legge igjen matrestene sine fordi de brytes ned naturlig. Dette tar nemlig lang tid og forsøpler i mellomtiden.

I bunn og grunn handler disse rådene om å 1) planlegge slik at du får den beste turen i fjellet og 2) ta hensyn til fjellet og naturen der du er.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.109