23948sdkhjf

Etiketter og klistrelapper - kjært barn har mange navn!

| Medlemsnyhet | Bedrift ACT Logimark AS

ACT Logimark har siden selskapets etablering 1990 produsert og levert selvklebende etiketter til små og store bedrifter i Skandinavia, og styrker nå sin posisjon som leverandør av etiketter.

Lilleborg Fabrikker på Ski var blant ACT Logimark sine første større kunder som etter overgang fra våtlims etiketter tidlig på 90 tallet valgte ACT Logimark som sin leverandør av selvklebende etiketter. ACT Logimark er fortsatt leverandør til bl.a. Orklas fabrikk på Ski og har kontinuerlig økt sine leveranser også til andre Orkla eide fabrikker. 

Produksjon og leveranser av etiketter utgjør en betydelig del av vår omsetning, forteller Morten Mathiesen, daglig leder i ACT Logimark AS. Våre leveranser av etiketter omfatter nøytrale etiketter til merking av blant annet F-pak, D-pak og paller, samt ferdigtrykte etiketter til produktmerking. Vi har inngått faste leveringsavtaler med mange produksjonsbedrifter hvor kvalitet, kompetanse, pris og punktlighet trolig ligger bak vår positive utvikling. Våre avtaler omfatter også printere og etiketteringsmaskiner. Vi tror at vi som total leverandør av maskinvare, programvare og forbruksvarer gir våre kunder en sikkerhet og styrker vår posisjon som leverandør.

 Digitalisering og digital produksjon av etiketter viser god økning hos oss, fortsetter Mathiesen, og i tillegg til samarbeid med noen av de største produsenter av etiketter i Europa, har vi sett nytten av å kunne produsere etiketter digitalt, i eget bygg.

Etter at vi i 2019 flyttet inn i nytt og større bygg på Jessheim, og fikk bedre plass, har vi etablert egen «print-shop» hvor våre kunder raskt og rimelig får sine bestillinger levert, i det antall de ønsker.

Produksjon av mindre volum i eget hus

Som representant for Afinia Technologies, produsent av fullfarge etikettprintere og løsninger for etterbehandling av etiketter og laminat, har ACT Logimark anskaffet utstyr for produksjon, stansing og printing av etiketter. Dette setter oss i stand til å levere etiketter i eksakt den form og i det antall våre kunder ønsker.  

Felles for de fleste etikettvarianter, er at om prisen skal bli lavest mulig, betyr det større opplag. Ofte må etikettens innhold endres som følge av nye retningslinjer eller designmessige hensyn, og allerede innkjøpte etiketter utgår og må kastes. Dette betyr ekstra kostnader og kan ha innvirkning på miljøet. Derfor er vårt tilbud om «on demand production» av etiketter godt mottatt blant våre kunder. Vi omtaler dette som hustrykkerier, kan Mathiesen fortelle, og vi leverer denne type utstyr og løsninger tilpasset alle volumbehov.

ACT Logimark lagerfører etiketter og etikettmateriale i flere kvaliteter, blant annet papir og polyetylen i matt og glossy utførelse, og RFID-etiketter.

 ACT Logimark har Innovative Løsninger som sin slogan, og arbeider daglig med utvikling og leveranser av digitale merke- og logistikkløsninger, og samarbeider med produsenter av etiketter, tags, oblater og klistreklapper til alle bruksområder. 

 

Våre samarbeidspartnere:


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ACT Logimark AS

Industrivegen 9
2069 JESSHEIM
Norge
ACT Logimark AS

Send til en kollega

0.078