23948sdkhjf

Waldec Group – På vei mot nye høyder

| Medlemsnyhet | Bedrift Waldec Group

Waldec Group beveger seg i full fart mot målet om å bli den ledende aktøren på sitt felt i Nord-Europa.

Waldec Group er en ledende leverandør av maskiner, verktøy, reservedeler og materialer til metall-, gummi-, plast- og polyuretanindustrien. Virksomheten fungerer som en agent og distributør for anerkjente verdensmerker som Covestro, REP, Wuxi Cast, Tung-Yu, Neotherm og Boe-Therm. Waldec er stolte av å tilby produkter av høy kvalitet og effektiv kundeservice. Selskapet opererer i de nordiske og baltiske landene fra lokale regionkontorer.

Historien om Waldec begynte i 1989 i Finland. Det første viktige vendepunktet ble markert med eierskiftet i 2007. Den nye eieren hadde en internasjonal mentalitet og begynte å utvide selskapet til Skandinavia og de baltiske landene. I forbindelse med feiringen av selskapets 30-årsjubileum i 2019 etablerte Waldec et datterselskap i Sverige og to år senere enda et datterselskap i Norge.

Sterkere sammen - en samlet Waldec-gruppe

Det andre viktige vendepunktet fant sted høsten 2021. Waldec gjennomgikk store endringer før dette: viktigst av alt, foreningen av deres merkevare. Dette betydde at CLE Baltic i Estland og Latvia endret navnene til Waldec Eesti OÜ og Waldec Latvia SIA.

Hovedformålet med rebranding var å skape et mer integrert selskap både internt og eksternt, et grenseoverskridende teamarbeid med et stort potensial for kreativitet og læring og en merkevare som er anerkjent i hele Nord-Europa. En enhetlig merkevare vil hjelpe Waldec med å skille seg ut på markedet og gjøre dem i stand til å bygge en bedre forbindelse med kundene sine.

I tillegg utnevnte Waldec Group sin aller første markedssjef i november 2021. Selskapet har tidligere først og fremst basert seg på ‘word-of-mouth’-markedsføring, men det alene er ikke nok til å skape den veksten de sikter mot. Digital markedsføring spiller en så dominerende rolle og kan ikke lenger ignoreres av B2B-selskaper.

Henrik Neirama utnevnt til administrerende direktør

Det viktigste vendepunktet høsten 2021 var endringer i selskapets ledelse. Selskapets tidligere finansdirektør, Henrik Neirama, ble ansatt som administrerende direktør høsten 2021. Henriks ansettelse er et tydelig uttrykk for selskapets retning: Entusiastisk og klar for nye utfordringer og fast bestemt på å sikre fortsatt suksess for kundene.

Selskapets mål er å oppnå en enda sterkere markedsposisjon i de nordiske og baltiske landene ved å undersøke mulighetene konstant for en bedre støtte til kunder med deres industrielle behov. Bærekraftig utvikling er fremtiden, og Waldec er ivrig etter å bidra til å skape løsninger. Det er store muligheter for Waldec Group som ligger foran oss, og selskapet jobber hardt for å nå sine mål.

Jobbmuligheter for tekniske eksperter

De siste to månedene har Waldec Group vært opptatt med rekruttering. Selskapet har nylig ansatt en ny tekniker, en teknisk selger og en salgs- og administrasjonskoordinator. Selskapet har stadig flere ledige stillinger i Finland, Estland og Latvia. Å være attraktiv for dyktige medarbeidere er et av bedriftens viktigste forretningsmål: å forbedre medarbeidertilfredsheten for å ha gode medarbeidere som blir i bedriften over lengre tid.

"Waldec Group har hatt en lang og vellykket reise for å bli en av Nord-Europas ledende leverandører til metall-, gummi-, plast- og polyuretanindustrien. Vi vil imidlertid ikke nøye oss med nåtiden, men strebe etter konstant vekst, hvor økt ‘brand awareness' er en viktig del av strategien. Målet vårt er å være den ledende partneren i Nord-Europa innen 2027. Vi ønsker å være et kjent og respektert selskap i øynene til kunder, produsenter og arbeidsmarkedet. For å oppnå dette, vi er nødt til å skille oss ut på markedet."
Henrik Neirama

Medlemsnyhet

Bedrift
Waldec Group

Lynnebakka 392
2750 Gran
Norge
Waldec Group

Bilder & videoer

Waldec säljesområden och kontorWaldecs nya VD, Henrik Neirama

Send til en kollega

0.062