23948sdkhjf

Herz Exon C3 – En kompakt ekstruder

| Medlemsnyhet | Bedrift Heat Supply AS

PRODUKTNYHET! Det mangeårige kryss-samarbeidet mellom tyske Herz, sveitsiske BAK og østerriske Dohle har igjen vist seg å være innovativt - de er rett og slett bedre sammen.

Denne gangen har de tatt tak i den driftssikre arbeidshesten Exon 3 og utviklet en ergometrisk og kompakt utgave (C3) for 4 mm eller 5 mm sveisetråd. 

Exon C3 har lavere vekt (7,2kg), lavere støynivå (75dB), lavere strømforbruk (230V/3500W) og høyere matekapasitet (1,0-3,3kg/h) enn sine forgjengere. Med sine utvendige mål på kun 500x100x240 mm er den meget letthåndterlig og størrelsesmessig minst innen sin kategori på markedet. Exon C3 er egnet for sveising av PP, PE, PVC-U, PVC-P og ECTFE i godstykkelse 6-25mm. Standardisert infesting av sveisesko.

Av andre egenskaper kan nevnes; Separat innstilling av luft og materialtemperatur, høy ytelse på forvarming, kaldstartsbeskyttelse, temperaturgjenkjenning i smelteverket, termisk skjerming og adaptivt arbeidslys

Som opsjon kan leveres med Multi-Fix fullt 360 graders justerbar innfesting for sveisesko, balansebøyle for oppheng og støttevogn med trinsehjul.

Exon C3 leveres i solid lagrings-/transportkasse i lakkert metall og inkluderer to valgfrie sveisesko.
For info/priser - se her.

Importør/Distributør:
Heat Supply AS
Telefon: 962 01 001
kontakt@heatsupply.no

Medlemsnyhet

Bedrift
Heat Supply AS

Svelvikveien 61
3039 Drammen
Norge
Heat Supply AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078