23948sdkhjf

Bakterier lever i sus og dus på gulvet ditt

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Forskning viser at hele 80% av kontamineringen kommer fra hjul og hjulspor.

Hjul og fotspor forhindrer den feilfrie hygienen
I dag har de fleste virksomheter fått opp øynene for hvor viktig feilfri hygiene egentlig er. Sett i lyset av listeria-saken fra 2014 og forekomsten av korona i 2014 har mange mennesker fått økt oppmerksomhet mot bakterier og hvor viktig det er å eliminere dem.

Dessuten er det strenge lovmessige krav om hygiene som virksomheter må leve opp til. I forbindelse med optimert hygiene er det dermed viktig å tenke på virksomhetens gulv. Mugg og kontaminering følger emballasje, teknikere og produkter som går og kjører gjennom de forskjellige sonene i virksomheten. 80% av kontamineringen kommer fra hjul og hjulspor.. Derfor bør dekontaminering av gulv være i fokus, når virksomheter vil optimere hygienen.

Løsningen: Antibakterielt gulvbelegg eller antibakteriell matte
Et antibakterielt gulvbelegg eller en antibakteriell matte kan fjerne over 99% av kontamineringen på gulvet som kommer fra hjul og fotspor. Dermed kan det være ekstremt fordelaktig å plassere gulvbelegget eller matten mellom rene og urene soner, hvor det passerer medarbeidere og transportmidler. Gulvbelegget eller matten kommer altså inn og erstatter andre løsninger, for å opprettholde hygiene, slik som å skifte sko, ta på skoovertrekk, vask av sko eller skifte av truck. Et antibakterielt gulvbelegg eller en antibakteriell matte kan dermed lette og optimere virksomhetens arbeidsgang.

Hvordan virker dekontamineringen av gulvet?
Gulvbelegget eller matten inneholder sølv-ioner som gjør at mikroorganismer som listeria, virus, salmonella osv. blir bekjempet. I løpet av seks skritt eller tre hjulroteringer på gulvbelegget eller matten, vil 99% av disse mikroorganismene være fjernet. Når det antibakterielle gulvbelegget eller antibakterielle matten er montert, består vedlikeholdet bare av alminnelig rengjøring. Levetiden på gulvbelegget eller matten er tre til fem år.

Dessuten er det en fordel at gulvbelegget eller matten er miljøvennlig, bæredyktig og økonomisk overkommelig.

Vinn over bakteriene
Kanskje er løsningen den rette for din virksomhet? En ting er helt sikkert: et antibakterielt gulvbelegg eller en antibakteriell matte er en sikker vinner når det kommer til å forbedre hygiene på en enkel og sikker måte i virksomheter.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.093