23948sdkhjf

Spar verdifull tid med den nye EFH

| Medlemsnyhet | Bedrift Monitor ERP System

Siden versjon 2.46 av MONITOR G5 er det flere store forbedringer i tilvalget Elektronisk fakturahåndtering (EFH).

Monitors elektroniske fakturahåndtering har vært til stor hjelp for mange bedrifter siden tilvalget ble introdusert for over ti år siden. Med den siste oppdateringen av MONITOR G5 utvides funksjonaliteten til EFH nå betydelig ettersom fakturaflyten i stor grad har blitt helt automatisert. Leverandørfakturaer kan tolkes og data registreres i MONITOR uten manuell behandling.

–Jeg har ikke en bedre måte å beskrive det på enn at det er EFH på ordentlig nå, sier Stefan Hylenius, som har vært involvert i å lede det utviklingsteam på Monitor som har utviklet de nye funksjonene.

Teamet bak EFH i MONITOR utfører kontinuerlig forbedringsarbeid med fokus på å forenkle og effektivisere brukernes hverdag.

– Det viktigste, og det de fleste kunder sannsynligvis vil sette pris på, er at vi har gjort det mulig for alle brukere av EFH å aktivere en fullt integrert tolkefunksjon som leser av data på innkommende leverandørfakturaer og fyller ut dataene i MONITOR-rutinen Registrer leverandørfaktura uten å måtte legge inn noe manuelt, sier Stefan Hylenius.

Tolkefunksjonen tar også hjelp av moderne teknologi i form av en innlæringsfunksjon (AI) som gjør at systemet automatisk kan gjenkjenne fakturaer og gi tilbakemelding tilbake til "tolken" slik at tolkningsprosessen blir enda mer intelligent, raskere og mer nøyaktig for nye innkommende fakturaer.

For å illustrere hvor mye tid du faktisk kan tjene på å bruke denne automatiserte tolkefunksjonen, har vi satt sammen en test (se videoen). Med de spesifikke fakturaene vi tester i denne filmen, sparte vi litt over seks minutter på ti fakturaer.

" Det er tid som man kan bruke til å gjøre viktigere ting. Enten sparer man inn på overtid, eller så får man en helt ny mulighet til å drive kostnadskutt eller direkte lønnsomme aktiviteter, sier Stefan Hylenius.

Julia Sjödin er økonom ved Monitor ERP System. Hun har brukt mye tid det siste året på å digitalisere Monitors egen tilstrømning av leverandørfakturaer så langt som mulig. Arbeid som har frigjort store mengder arbeidstid og for eksempel kuttet kostnader for papirfakturaer.

"Vi deler gjerne erfaringer og lærdommer fra vårt eget utviklingsarbeid med våre kunder. Kostnaden ved å få tolket en leverandørfaktura vil være lett å telle hjem hvis du tar hensyn til hva du kan gjøre i stedet for å manuelt føre over tall fra en skjerm til en annen, sier Julia Sjödin.

Hvis du vil ta digitaliseringen enda lenger og automatisere hele innlesingen av fakturaer, så fins EFH Workflow som tilvalg. EFH Workflow blir fakturaene automatisk bokført ved en fullstendig matching av ordre og faktura.

– Det kan virkelig endre hele arbeidssituasjonen for de som håndterer store mengder leverandørfakturaer, sier Julia Sjödin.

* * *

Vil du vite mer om EFH- og EFH Workflow?  Kontakt oss for mer informasjon!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Monitor ERP System

Karenslyst alle 53
0279 Oslo
Norge
Monitor ERP System

Send til en kollega

0.075