23948sdkhjf

Europafilter Oil Cleaning Systems fra Norsecraft TEC AS

| Medlemsnyhet | Bedrift Norsecraft Tec AS

Europafilter Oil Cleaning System er spesielt designet for å øke oljens levetid og renslighet. Etter mange års installasjon og resultatsammenligning, viser våre oljeanalyseresultater at produktet vårt gjør akkurat det vi hevder det skal gjøre.

Ettermange års erfaring innen oljerensing og vedlikehold, har våre Europafilter løsninger befestet seg  som markedledende.

Selskapets effektive Oil Cleaning Systems serie er spesielt designet for å øke oljens levetid og renslighet. 

Målet vårt er å holde miljøet rent med mindre oljeavfall, og å holde prosessene dine rene. Som et resultat av dette kan du øke utstyrets pålitelighet, slik at du kan tjene mer penger og spare mer penger samtidig. Sammen med enestående support, service og kommunikasjon fra oss, er vi sikre på at du vil se fordelene med forebyggende og ikke reaktiv vedlikehold.

Renere olje for et renere miljø
Avhending av spillolje er kostbart og skadelig; ethvert produkt som reduserer dette er fordelaktig. Anta at produktet faktisk renser innsiden av maskinen din, fjerner vann, salter, lakk og andre partikler. Europafilter gjør akkurat dette.

I noen tilfeller er oljen i maskinen (når den er filtrert) renere enn ny olje. Olje forringes ikke; den oksiderer eller feller partikler, og gjennomgående ren olje vil aldri kreve endring.

Oljefiltre for fjerning av partikler
Siden 70% av de skadelige partiklene i olje er mindre enn 1 um, er det viktig at disse partiklene fjernes for at oljen skal gjenbrukes. Tester har vist at Europafilter fjerner partikler ned til 0,1 um. Filterinnsatsen kan inneholde opptil 3 kg avfall, mens mange andre filtre bare kan inneholde noen få gram avfall. Dette er nok en positiv innvirkning på miljøet.

Minimert driftsstans og kostnader
Hvor mye koster det å ta en maskin ut av drift? Kostnaden for ny olje, deponering av gammel olje, arbeidskraft og deler kan komme på titusenvis. Selv om vi ikke klarer å fjerne risikoen for sammenbrudd helt, kan vi redusere den betydelig bare ved å rengjøre oljen. Når oljen er rengjort, fungerer den som en renere, og rengjør hele tiden de indre komponentene i utstyret ditt.

Uavhengig oljeanalyse
Europafilter vil ta en oljeprøve før installasjonen. Dette sendes til et uavhengig oljelaboratorium for å undersøke oljen og bestemme dens tilstand. Vi har sett resultater der olje er klassifisert i de avanserte advarselsstadiene.

Etter at Europafilter er installert, og oljen har syklet gjennom filtreringssystemet, tas en ytterligere prøve. Resultatene viser at oljekondisjonen har forbedret seg og fortsetter å forbedre seg.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Norsecraft Tec AS

Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Norge
Norsecraft Tec AS

Bilder & videoer

Europafilter Oil Cleaning Systems fra Norsecraft Tec ASEuropafilter Oil Cleaning Systems fra Norsecraft Tec ASEuropafilter Oil Cleaning Systems fra Norsecraft Tec AS

Send til en kollega

0.079