23948sdkhjf

Hva er egentlig Industri 4.0 ?

| Medlemsnyhet | Bedrift Maskingrossisternes Forening

I bunn og grunn så er Industri 4.0 en refleksjon av det som ellers skjer i samfunnet. Det er utviklingen som skjer når man tar i bruk de tekniske løsningene som er tilgjengelig via internett og digitale verktøy, for kommunikasjon.

Mens de 3 første industrielle revolusjonene i hovedsak utviklet seg innen de industrielle samfunn, så er den fjerde industrielle revolusjonen med industri 4.0 noe som omfavner alt! Det er noe som skjer i hele samfunnet.

Vi har sluttet å skrive brev, vi sender epost. Vi bestiller flybilletter på internett og scanner boarding kortet på telefonen. Det er den samme teknologien med mulighet for kommunikasjon som også skjer i industrien. 

SMART industri tok en morgenkaffe med Odd Myklebust fra SINTEF Manufacturing for å demystifisere hva Industri 4.0 er, og hvordan bruken av digitalisering kan øke bedrifters konkurransekraft. Dette og mye mer hører du om i lydlenken under.

HØR HELE INTERVJUET - det er vel verdt det!

«Digitalisering er noe som skjer over tid, steg for steg. Det mange bedrifter gjør feil er å tro at de skal gape over hele pakken på en gang, i stedt for å se på hvilke prosesser og/eller tjenester som kan forbedres og da gjøre det gjennom digitalisering", sier Odd. 

Odd kommer vi til å høre og se mer av! 

VIT HVA SOM SKJER - SMART industri 2022

Ikke booket din utstillerplass enda? Grip anledningen!

Medlemsnyhet

Bedrift
Maskingrossisternes Forening

Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo
Norge
Maskingrossisternes Forening

Send til en kollega

0.062