23948sdkhjf

Fremtidens speilsveisemaskiner og styringsenheter er her

| Medlemsnyhet | Bedrift Heat Supply AS

Tyske Hürner Schweisstechnik har i mange år vært et innovativt selskap innen speilsveiseteknologi, og med den nyeste WhiteLine-serien har de laget gjennomprøvde maskiner og styringsenheter som gir perfekt resultat – hver gang!

WhiteLine-serien leveres i alle de nominelle dimensjonene fra 160mm og opp til 1600mm. Og - med fire forskjellige styringsenheter å velge mellom; Manuell, WeldControl, WeldControl EF og CNC Eco+ burde enhver oppgave være dekket.

Manuelle styringsenheter er de fleste kjent med, men Hürners egenutviklede WeldControl™ 2.0 og WeldControl™ EF er spennende nyheter for de fleste. 

WeldControl™ 2.0 - En ny manuell måte å sveise på.
Man oppnår rett og slett reproduserbare sveiseskjøter av en kvalitet som tidligere ikke var mulig. Med WeldControl™ 2.0 kan brukeren selv velge mellom å manuelt utføre oppgaven eller la styringsenheten interaktivt styre hydraulikken basert på angitte og bekreftede parametere. Dette inkluderer blant annet å overvåke brukerens innlagte informasjon for så automatisk å tilpasse hele prosessen videre. WeldControl™ 2.0 gir ikke bare forhåndsinnstillinger – hvor papirskjemaer anses unødvendig, den letter også arbeidet ved f.eks. å redusere presset automatisk når auto-modus er aktivert. Sveiserapportene inneholder selvfølgelig alle data som kreves innen ISO-sporbarhet.

WeldControl™ EF er nærmest en revolusjon.
I utgangspunktet har EF-utgaven samme systemløsninger som WeldControl™ 2.0, men har i tillegg en EF-innstilling som gjør den fullt kompatibel for sveiseoppgaver med elektromuffer opp til O.D. 355mm. 

CNC ECO+ lar jobben gjøre seg selv.
CNC Eco+ produserer automatisk ISO-kompatible og datamaskinelle numerisk styrte PE-, PP- og PVDF-skjøter i alle nominelle dimensjoner. Både komponentens sporbarhetsdata og sveiserelaterte parametere velges i intuitive menyer. De helautomatiske systemene er integrert i menyen på 16 språk - også på norsk.

Alle speilsveisemaskinene leveres «plug´n-play» med reduksjonssett etter ønske. Trykk HER mer informasjon om Hürners WhiteLine-serie.

Importør/Distributør:

Heat Supply AS, Drammen
Telefon: 962 01 001
E-post
www.heatsupply.no

Medlemsnyhet

Bedrift
Heat Supply AS

Svelvikveien 61
3039 Drammen
Norge
Heat Supply AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063