23948sdkhjf

Kongskilde Industries produktlansering: MULTIAIR® 4000

| Medlemsnyhet | Bedrift Kongskilde Industries A/S

MultiAir-serien av blåsere utvidet med høyeffektiv modell.

Den populære serien med industrielle blåser, MultiAir, designet av Kongskilde Industries A / S, er utvidet med en ny høyeffektiv modell med muligheter utover det vanlige: MultiAir® 4000. Disse modellene muliggjør pneumatisk transport av trimavfall i store volumer ved høye hastigheter.

"Når vi utvikler nye produkter, samarbeider vi tett med kundene våre for å forutse deres fremtidige utfordringer", forklarer FoU-sjef Steen Hansen, "Når det gjelder MultiAir® 4000, la vi til kraften som trengs for å formidle materialer med enda høyere kapasitet - som produksjonsutstyrets hastighet i papir- og plastindustrien fortsetter å øke ”.

Denne nye serien med blåser fjerner effektivt lite avfall fra høyhastighets produksjonslinjer. De egner seg spesielt godt når en sterk sugeeffekt er viktig - for eksempel ved fjerning av papir. Store mengder produksjonsavfall kan transporteres i større rør.
MultiAir® 4000-viftene har integrert frekvensomformer, og er designet for håndtering av materiale gjennom viften.

Den nye 4000-serien har de samme eksepsjonelle funksjonene som de mindre modellene når det gjelder veldig lavt støynivå og værbestandighet.

Kongskilde Industries fokuserer på pneumatiske transportsystemer for korn-, plast- og papirindustrien over hele verden. Kongskilde Industries A / S har datterselskaper i 7 land og sysselsetter mer enn 200 ansatte. Kongskilde har laget blåsere siden 1949. Mer enn 70 år senere fortsetter vi å utnytte luft transportens effektivitet.

KONTAKT FOR YTTERLIGERE INFORMASJON
Marketing Manager Anne Emborg
anem@kongskilde-industries.com
+45 72 17 60 06

 www.kongskilde-industries.com

Bilde 2: Steen Hansen

Medlemsnyhet

Bedrift
Kongskilde Industries A/S

Skælskørvej 64
4180 Sorø
Danmark
Kongskilde Industries A/S

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.047