23948sdkhjf

ePlast er eHandel av plast halvfabrikata også CAD

| Medlemsnyhet | Bedrift ePlast AS

Vi har Norges råeste bestillingsportal - Plast halvfabrikata via eHandel – standard, tilkappet etter ønsket størrelse eller CAD. – Unik prismodul – Enkelt å få pris på tilkappede formater – Raske svar og kort leveringstid

Plast halvfabrikata – på lager i Norge
ePlast har en bevisst strategi om å lagerføre de største formatene av teknisk plast. Vi fører i tillegg andre standardstørrelser og -formater. Med vårt brede kontaktnett av leverandører og produsenter, samt vår materiellkunnskap, gjør dette oss til din perfekte leverandør og prosjektpartner. Kontakt oss og vi tar utfordringen!
Se leveringsprogrammet på vår nettside www.eplast.no 

ePlast er eHandel – en fordelaktig økonomisk løsning
Som kunde ønsker du en god økonomisk løsning. Det får du gjennom vår eHandel. Fordeler ved å bestille tilkappede formater:
• Lavere fraktomkostninger
• Raskere leveranser
• Du bestiller etter ditt behov
• Minimalt med restavfall
• Enklere lagerhold

Bearbeidede deler

 ePlast leverer bearbeidede deler i plast ut fra dine tegninger og spesifikasjoner. Alt fra prototyper til serieproduksjon. Vårt mål er alltid å tilby optimaliserte løsninger til ditt bruk. Vi bistår med vår kompetanse og erfaring hele veien fra idé til ferdig produkt.
Våre lev.erandører har ISO 9001:2008-sertifisering. Kvalitetskontroll og løpende verifisering av resultatene blir gjort med avansert måleutstyr. Du bestemmer selv hvilket nivå som er påkrevd. Dette kan utføres på alt fra prototyper til serieproduksjon.

ePlast har 2.2 materialsertifikater på all teknisk plast.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ePlast AS

Jarenvegen 67
2770 Jaren
Norge
ePlast AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.109