23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

ENGEL præsenterer en ny mikrosprøjteenhed til LSR

Højeste præcision til den mindste skudvægt

Til lanceringen af ​​sin nye mikrosprøjteenhed til flydende silikone producerer ENGEL, på sin ENGEL live e-xperience 2020 virtuelle messe fra den 13. til den 16. oktober, ekstrem små præcisionskomponenter til oftalmologi med en skudvægt på det enktelte emne helt ned på 0,0013 gram. Der produceres på en fuldelektrisk, søjleløs ENGEL e-motion 50/30 TL sprøjtestøbemaskine. Den nye LSR-mikrosprøjteenhed kombinerer den højeste præcision med maksimal fleksibilitet, effektivitet og økonomi.

Med den nye LSR-mikrosprøjteenhed udvider ENGEL anvendelsesområdet for sine sprøjtestøbemaskiner til at omfatte endnu mindre emner/skudvægt. Nyheden har ENGEL udviklet sammen med ACH Solution (Fischlham, Østrig), som gør det muligt at producere præcisionsemner af flydende silikone (LSR) med en skudvægt langt under 0,1 gram.

Fleksible ombygningsmuligheder

Til lanceringen på ​​markedet produceres emner, som anvendes til instrumenter for øjendiagnostik, med et cold runner 32-kavitets nålelukkeværktøj. De delikate emner har en længde på små 1,7 mm, er 0,9 mm i diameter og har en vægt på knap 0,0013 gram. Den fuldelektriske og søjleløse ENGEL e-motion 50/30 TL sprøjtestøbemaskine er udstyret med en LSR-doseringspumpe fra ACH Solution, en ENGEL viper 6 lineær robot til udtagning og aflægning af mikrodelene på et transportbånd, samt et kamerasystem for kvalitetskontrol, ligeledes leveret fra ACH Solution.

Under udviklingen af mikrosprøjteenheden var der stor fokus på en høj grad af fleksibilitet.

Takket være et hurtigkoblingssystem er det muligt at udskifte sprøjteenheden med en sprøjteenhed med en standard snekke på under 30 minutter, for derved at kunne udnytte sprøjtestøbemaskinens produktionstid maksimalt.

Søjleløs for lavere stykomkostninger

Et andet unikt salgsargument for ENGEL-løsningen er de store opspændingsplaner på den søjleløse

e-motion TL-sprøjtestøbemaskine. Da der ikke er nogen forstyrrende søjler er det muligt at udnytte opspændingsplanerne helt ud til kanten. På denne måde er det muligt at anvende store flerkavitetsværktøjer på relativt små sprøjtestøbemaskiner, hvilket reducerer anlægges footprint og dermed giver en større produktivitet pr. kvadratmeter produktionshal. Dette er med til at sikre de lavest mulige stykomkostninger.

Udover medicinalindustrien er målgruppen for den søjleløse, fuldelektriske e-motion TL sprøjtestøbe-maskine, i kombination med den nye mikrosprøjteenhed, industriområdet for forbrugerelektronik, hvor der produceres meget små elektroniske præcisionskomponenter for smartphones og optiske komponenter af høj kvalitet.

På grund af tendenser mod mere elektromobilitet og selvkørende transport vil bilindustrien i fremtiden have behov for et større antal mikroemner af LSR. Også flerkomponentprocesser vil ENGEL kunne realisere med den nye mikrosprøjteenhed, som f.eks. tætningselementer med meget lille lukkevolumen som sprøjtestøbes direkte på et basisemne.

Virtuel, interaktiv messe med live udstillinger

Med ENGEL live e-xperience går ENGEL nye veje i et år, hvor Fakuma ikke bliver gennemført. Live udstillinger, en online fagmesse og virtuelle one-on-one møder med kundernes egne lokale kontakter og andre ENGEL eksperter gør, at den interaktive virtuelle messe ikke falder ringere ud end en reel messe.

For yderligere information og arrangementsprogrammet: www.engelglobal.com/experience

ENGEL Danmark Norsk avdeling
Storetjernsveien 107A
3520 Jevnaker
Jevnaker
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.051