23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

RAMSOL - alkoholfri desinfisering

Vi har nå fått inn en meget brukervennlig desinfiseringsmiddel som heter RAMSOL som vi kan tilby i sprayboks og canister.

Med Ramsol kan du raskt og enkelt desinfisere flater i produksjonen, i bilen, i trucken eller håntak og gelendere. Møterom, kantine, kontor, tastatur, møbler, tekstiler, glassoverflater etc. Ramsol kan brukes på alt.. Bruker du på glass blir det ikke flekker, Sprayer du tastaturer kan det brukes etter noen få minutter.  Du kan spraye tekstilstoff på stoler og puter. Du kan desinfisere ALT folk har en tendesn til å ta på. Det er helt ufarlig å bruke sprayen og den dreper 99,9% av baktererier og virus. 

RAMSOL er utviklet til bruk i cruise skip for å unngå smitte. Produktet er ideelt for å desinfisere offentlige transportmidler på land og på vann og i luften også. 

RAMSOL er aktive biocider. Ingen alkohol og gir ingen brannfare (spray har gass for å få ut sprayen) 

22 liter canister trenger du en slange og pistol, og den kan plasseres i en tralle slik at du lett kan trekke med deg. Se filmen. 

500ml spray holder til 17m². 22 liter holder til 750m². Sprayboks selges i kartonger a 12 bokser. 

Forsøk RAMSOL.. Ta kontakt med oss. Produktansvarlig hos oss er Fredrik Sawkins som du treffer på fredrik@hc-as.no eller 970 94 555

Hans Claussen AS
Skuiveien 41
1339 Vøyenenga
Bærum
Norge
Org. nr.: NO911069911

Kontaktperson

FS
Fredrik Sawkins
frs@hc-as.no

Send til en kollega

0.109