23948sdkhjf

RAMSOL - alkoholfri desinfisering

| Medlemsnyhet | Bedrift Hans Claussen AS

Vi har nå fått inn en meget brukervennlig desinfiseringsmiddel som heter RAMSOL som vi kan tilby i sprayboks og canister.

Med Ramsol kan du raskt og enkelt desinfisere flater i produksjonen, i bilen, i trucken eller håntak og gelendere. Møterom, kantine, kontor, tastatur, møbler, tekstiler, glassoverflater etc. Ramsol kan brukes på alt.. Bruker du på glass blir det ikke flekker, Sprayer du tastaturer kan det brukes etter noen få minutter.  Du kan spraye tekstilstoff på stoler og puter. Du kan desinfisere ALT folk har en tendesn til å ta på. Det er helt ufarlig å bruke sprayen og den dreper 99,9% av baktererier og virus. 

RAMSOL er utviklet til bruk i cruise skip for å unngå smitte. Produktet er ideelt for å desinfisere offentlige transportmidler på land og på vann og i luften også. 

RAMSOL er aktive biocider. Ingen alkohol og gir ingen brannfare (spray har gass for å få ut sprayen) 

22 liter canister trenger du en slange og pistol, og den kan plasseres i en tralle slik at du lett kan trekke med deg. Se filmen. 

500ml spray holder til 17m². 22 liter holder til 750m². Sprayboks selges i kartonger a 12 bokser. 

Forsøk RAMSOL.. Ta kontakt med oss. Produktansvarlig hos oss er Fredrik Sawkins som du treffer på fredrik@hc-as.no eller 970 94 555


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hans Claussen AS

Skuiveien 41
1339 Oslo
Norge
Hans Claussen AS

Kataloger mm.

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063