23948sdkhjf

Nye interiørtrender i 2020

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Det kan virke som om vi for alvor er på vei vekk fra de hvite veggene og den entydige minimalismen som har preget interiørtrendbildet de siste mange årene. Det er derfor noen nye trender på vei klare til å erstatte det gamle, men hva kommer nå?

Alternativer til den hvite minimalismen  
Det er ved å dukke opp mange gode alternativer til den hvite minimalismen som du med fordel kan gå for uten å gå på kompromiss med å ha en stilren og moderne bolig. Hva som er moderne er nemlig begynt å bli ganske så mangefasettert. Det er ikke lenger et entydig bilde som forteller hva som er moderne, det er flere ting, og det mest moderne av alt – personlig og individualistisk innredning.  

En av grunnene til at vi er blitt lei av de hvite veggene kan handle om nettopp personlig preg og individualisme når det kommer til interiør. Vi er blitt om mulig enda mer  

En annen grunn til at vi kanskje beveger oss litt vekk fra en veldig ensporet trend er at vi er på jakt etter mer varige løsninger når det kommer til interiør. Klimaforandringer og et fokus på en ny måte å forbruke på har også ledet til endringer på interiørfronten. Dette gir seg særlig til kjenne i form av mer personlig og mindre trendbasert innredning, så vi ikke får lyst til å pusse opp annethvert år for å passe inn i det nye store trendbildet som gjelder. Derfor er den helt store intriørtrenden i 2020 å gå bort fra trender og finne en innredning som sier noe om deg, som kan holde mye lenger enn en generisk trend. 

Personlig innredning med farger og mønster 
Farger og mønster er et middel som er perfekt for å uttrykke seg selv, og derfor er dette blitt en essensiell del av det nye trendbildet. Nå kommer for eksempel tapetene tilbake for full skrue. Vi vil ha klassiske, rene motiver som kan skape både farge og hygge i et rom, uten å ta overhånd. Tapetet skal bli en naturlig del av rommet. På samme måte er veggdekorasjoner som bilder og plakater blitt uhyre populære, dette er ting som ofte kan ha en veldig personlig tilknytning, og egner seg derfor perfekt til en mer bæredyktig, personlig innredning. Det er viktig å velge elementer som reflekterer din smak og liver opp rommet.  

En annen god løsning for å forandre rommet og gjøre det mer personlig er et fototapet. Fototapet kan gi rom en helt ny dimensjon, gi farge og liv og si noe om deg som person. Din smak kan reflekteres av fototapet på en enkel og effektiv måte. Det er en god grunn til at dette er blitt et populært innredningsfenomen, som passer perfekt inn i den måten vi nå tenker interiør på. Det er ikke lenger sånn at vi dyrker det hvite og rene som overlegent. Noen trender vil det selvfølgelig alltid være, men personlig stil og personlig preg – det er det som er in nå.  

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.066