23948sdkhjf

Større fokus på gjenbruk av plastemballasje

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Vi lever i en tid hvor bevisstheten rundt klima, heldigvis er voksende.

Dette betyr at mange av oss er bekymret over problemet med plastikk i verdenshavene. For å unngå at havet om få år, rommer mer plastikk enn fisk, så er vi nødt til å tenke gjenvinning og gjenbruk av plastikkemballasje. Et firma som har fokus på gjenvinning av plastikkemballasje, er HairLust.

Ta et aktivt valg- pass på miljøet 
Som privatpersoner møter man plastikkemballasje på daglig basis, det er overalt. Hvis du kjøper frukt er frukten pakket inn plastikk, alt leketøy er pakket inn i plastikk og de fleste hårprodukter er pakket inn i plastikk. Mens vi kjemper for å finne bedre løsninger enn plastemballasje, og få ned den eksisterende bruken at emballasje, så er det avgjørende at vi hver især tar et aktivt valg, om å passe på jorda vår.  
Det er mange måter å ta ansvar for miljøet, vi kan spise mer grønt, mer økologisk og mindre kjøtt. Vi kan også bruke kollektiv transport, og fly mindre. Også kan vi selvfølgelig sortere avfallet vårt. Selv om vi begrenser mat avfallet, så godt som vi kan, så er det ikke til å unngå at det kommer litt i komposten. Men faktisk er det utrolig viktig at vi resirkulerer både plast, papir, papp og glass. Det meste av plastikken kan nemlig gjenvinnes. Hvis vi gjenvinner plastikken, så kan vi unngå at den havner i magen til en hval.   

Flere firma tar stilling til miljøet 
Bruken av plastemballasje er fortsatt stor i dag, da alternativene ennå ikke er optimale. Men plast kan i prinsippet brukes til flere ting, eller gjenvinnes. Flere virksomheter tar i dag stilling til bruken av plastemballasje, og oppfordrer kundene sine, til gjenvinning av emballasje. HairLust er et nordisk varemerke, som har valgt å ta aktiv stilling til miljøet. HairLust utvikler innovative produkter som gir indre og ytre pleie av håret, og har spesialisert seg på å skape produkter som gir sunt hår, og som hjelper mot uønsket hårtap.  
HairLust har fokus på gjenvinning og resirkulering av den emballasje som de bruker til produktene sine. De har derfor utviklet en guide til hvordan du kan upcycle emballasjen, når du er ferdig med produktet. Hvis du ikke er til upcycling, så er heldigvis all emballasje som HairLust bruker til produktene sine, 100% resirkulerbar. Emballasjen fra HairLust skal altså sorteres, og vil deretter gjenvinnes, og ikke havne i verdenshavet.  
Hvis du har interesse for upcycling og gjenvinning av din gamle plastemballasje, så er det mange muligheter for å gjenbruke emballasje. 

Upcycling og gjenvinning av emballasje 
Upcycling går, kort sagt, ut på å gjenbruke en ting, som ellers ville bli sett på som avfall. Ved å gi tingen en ny funksjon, samtidig som du bibeholder formen, så sparer du miljøet. Plastbeholdere, eller plastemballasje, som HairLust bruker, kan med små grep brukes som krydderbokser, eller små potter til dekorative planter. Du kan også undersøke mulighetene for å smelte plastikkemballasje om til noe helt nytt.  
Hvis du ikke ønsker å gjenbruke plastikk emballasjen, så husk at all emballasje far HairLust er 100 % resirkulerbar, hvis den bare rengjøres og sorteres korrekt.  

 

 

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.063