23948sdkhjf

Sentralsmøring fra Norsecraft Tec i lys av FNs bærekraftmål

| Medlemsnyhet | Bedrift Norsecraft Tec AS

Norsecraft TEC AS effektiviserer vedlikeholdet og reduserer forbruket av fett og olje i norsk anleggsvirksomhet . Det har vist seg å være svært lønnsomt og riktig miljøprofil for kundene.

Mye av norsk anleggsvirksomhet går meget bra , Det er dog en utfordrende næring med høye krav til effektivitet,sikkerhet og økende krav til bærekraftig drift. Det viktige vedlikeholdet av maskiner og utstyr blir stadig mer viktig og lønsomt . Når næringene kombinerer økt sikkerhet, lønnsomhet og miljøfokus merker vi i Norsecraft Tec at vi har en stadig viktigere rolle.   

Sentralsmøring i lys av FNs bærekraftsmål.

Norsecraft Tec AS er et selskap som eies av Indutrade AB.  Vi er stolte av å være en del av en virksomhet  som setter FNs bærekraftsmål på dagsorden. Som norges største leverandør av Sentralsmøresystemer og Oil Cleaning Systemer til norsk industri , har vi muligheten til å påvirke deler av FNs bærekraftsmål i riktig retning.

FNs bærekraftsmål "Sikre bærekraftig forbruks- og produksjonsmønster"

Bærekraftig forbruk og produksjon handler om å gjøre mer med mindre ressurser.
Som kunde hos Norsecraft Tec AS innen Sentralsmøring og Oil Cleaning Systems , vil du være en del av reduksjonen av overforbruk av miljøskadelige smøremidler, og utvide livslinjen til maskiner og utstyr betydelig. 

Norsecraft Tec AS

Vår styrke er solid teknisk kompetanse som er bygget opp over mange år i bransjen. Dyktige og engasjerte medarbeidere står på for å løse de oppgavene vi møter. Dette kombinert med produkter av høy kvalitet gir oss en unik mulighet til å tilføre våre kunder et positivt utbytte av et samarbeid. Vi opplever at våre produkter og tjenester er etterspurt innenfor all type industri, både landbasert og offshore.Selskapet er i dag inndelt i to markedsområder vei & anlegg og offshore & industri, og vi har tre hovedproduktområder: Smøreteknikk , Pumpe & Doseringsteknikk og Oil Cleaning systems.

 FOKUS PÅ KVALITETSLØSNINGER

Fra starten i 1980 har Norsecraft TEC AS fokusert sterkt på utvikling av egne løsninger med basis i våre agenturer. I dag er Norsecraft TEC AS sine hovedleverandører SKF Lincoln , Dopag & Metermix og Europafilter AB

Vår styrke har hele tiden vært nøkkelferdige, kundetilpassede kvalitetssystemer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Norsecraft Tec AS

Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Norge
Norsecraft Tec AS

Bilder & videoer

SKF Lincoln sentralsmøring til anleggsmaskiner fra Norrsecraft Tec ASSKF Lincoln sentralsmøring til anleggsmaskiner fra Norrsecraft Tec ASSKF Lincoln sentralsmøring til anleggsmaskiner fra Norrsecraft Tec ASSKF Lincoln sentralsmøring til anleggsmaskiner fra Norrsecraft Tec ASSKF Lincoln sentralsmøring til anleggsmaskiner fra Norrsecraft Tec ASSKF Lincoln sentralsmøring til anleggsmaskiner fra Norrsecraft Tec AS

Send til en kollega

0.078