23948sdkhjf

Velg en seriøs reiseoperatør når du skal på drømmesafarien

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Å reise på ferie er årets høydepunkt for mange nordmenn

Å reise på ferie er årets høydepunkt for mange nordmenn, og det er ikke rart at de aller fleste derfor også er opptatt av at det å booke ferien skal være en trygg opplevelse. Det finnes dessverre alt for mange historier om både store og mindre reiselskaper som har forlatt reisende strandsatte.

Til å begynne med er det viktig å velge en reiseoperatør som er medlem av enten det norske Reisegarantifondet eller tilsvarende ordninger i andre land. Det er oftest svært enkelt å finne ut av dette, hvis du for eksempel går inn på safaritours.no så ser du med en gang at de viser opp ikonet for medlemskap i den danske fonden.

Derfor kan pakkereiser være en fordel
Ordningene med garantier gjennom forskjellige fond dreier seg om pakkereiser. I mange tilfeller gir dette kunden en høyere grad av sikkerhet sammenlignet med å kjøpe flyreise, overnatting og opplevelser hver for seg. Noen flyselskaper, som for eksempel Lufthansa eller Emirates, vil vel neppe gå konkurs i morgen – men samtidig er det mange flyselskaper som har relativt anstrengt økonomi i et tøft marked.

Samtidig kan også reisearrangører noen ganger ha bedre avtaler med overnattingssteder, så avhengig av situasjon kan det være at du betaler litt ekstra eller litt mindre når du kjøper en ferdig pakke.

Sunn fornuft er en svært god start
Det er flere større reiseselskaper, som for eksempel Thomas Cook, som har gått konkurs i nyere tid. Samtidig handler dette om selskaper i massemarkedet, som ikke helt har fulgt med i tiden. Innenfor nisjemarkeder, som markedet for safarireiser fortsatt uten tvil er, finnes det aktører som har en mer fornuftig forretningsmodell. Det er selvfølgelig greit å følge med på at den du bestiller reiser fra har oppdatert informasjon på nettsiden og svarer på spørsmål. Hvis leverandøren fremstår som seriøs, og garantiordninger er på plass, kan det være et godt alternativ.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.047