23948sdkhjf

Plast til nytte og besvær

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

En fin måte å redusere plast i naturen på er å bruke den i produkter med lang holdbarhet og sørge for å resirkulere den når produktet ikke lenger gjør nytten.

Plast i naturen er et stort problem. Uavhengig av om det er i havet eller på land plasten havner så gjør den skade. Ved at vi kaster plast i naturen skaper vi en situasjon hvor blant annet dyr får i seg plasten gjennom maten og dør. Dette skaper en ubalanse i det naturlige kretsløpet, i tillegg til at det går utover matforsyningen vår.

Plast finnes i mange ting. Vi bruker det i kosmetikk, i emballasje, som kunstgress og i bildekk, for å nevne noen få områder.

Tanken bak oppfinnelsen var god, og er fortsatt god så lenge vi sørger for å resirkulere plasten, og bruke den i produkter som har en lang holdbarhet og som ikke kommer i direkte kontakt med naturen, verken i bruk eller etterpå.

Ett eksempel på hvor plast kan gjøre god nytte for seg er i oppbevaringskasser, boller og kar og i innendørs tepper. Tupperware er et godt eksempel på hvor plast gjør nytte for seg. Det er vel fortsatt barn som får arvet Tupperware-produkter etter foreldre og besteforeldre

Kvalitetstepper fra Kiland er et annet eksempel.

Plast er i de fleste tilfeller ikke eneste ingrediensen i et kvalitetsteppe. Det brukes ofte en smart kombinasjon av plast og bomullsgarn som igjen skaper et veldig slitesterkt teppe med lekker finish. En av de største fordelene med tepper av plast og garn er at de er så enkle å ta vare på, samtidig som at de holder seg veldig godt. Disse robuste teppene kan du til og med vaske i maskin når det trengs

Så lenge man sørger for at teppene ikke blir kastet i naturen når de ikke kan brukes som tepper lenger, har innholdet av plast ikke gjort noen skade. Tvert imot.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.063