23948sdkhjf

Smart overvåkning gir trygghet både hjemme og på jobben

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Etter hvert har det blitt mer eller mindre standard med videoovervåking på arbeidsplassen, noe som gir ekstra trygghet og sikkerhet i mange situasjoner.

Likevel er det fortsatt mange som er litt usikre når det gjelder å slippe et overvåkningskamera innenfor hjemmets fire vegger.

Det er viktig å tenke på personvern og trygghet, og når du vurderer et overvåkningskamera for å følge med på boligen er det viktig at du stoler på selskapet som leverer produktet og tjenesten. I tillegg er det viktig å føle at du faktisk har kontroll over hva som skjer med opplysningene.

Enkle løsninger som du styrer selv eller avanserte systemer?
Det finnes etter hvert et bredt utvalg av kameraløsninger, og det er mulig å finne kameraer i alle prisklasser. Dessuten kan du velge mellom kameraer som bare sender bilder eller video til deg, og løsninger der overvåkning eller tilkobling til alarmstasjon er en integrert del.

Det vil selvfølgelig være en individuell vurdering i forhold til hvor mye penger man vil bruke, og hvor mye man stoler på løsningene som kanskje er knyttet til en enkelt leverandør. Sett deg gjerne inn i hvilke muligheter du har til å overvåke boligen din selv.

Bildegjenkjenning, overvåking og kommunikasjon
I tillegg til å helt enkelt spille inn og overføre bilder og video kan mange kameraer tilby en rekke andre funksjoner. Det kan være avanserte bildegjenkjenning, som for eksempel gjør det mulig å identifisere mennesker eller sende beskjed når det skjer noe i boligen.

I tillegg finnes det også kameraer som gjør det mulig å kommunisere med stedet der kameraet er plassert, enten for å hilse en besøker velkommen eller skremme vekk en inntrenger. Kombinert med andre enheter for overvåking, som magnetkontakter eller bevegelse detektorer, er det mulig å bygge opp et komplett sikkerhetssystem. Selv i forbindelse med brannvarsling kan et overvåkningskamera være en ekstra trygghet.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.063