23948sdkhjf

Busch Vacuum Solutions kåret til verdensmarkedsleder 2020

| Medlemsnyhet | Bedrift Busch Vakuumteknikk AS

Det tyske magasinet WirtschaftsWoche har tildelt Busch Vacuum Solutions den anerkjente tittelen som Verdensmarkedsleder 2020.

De ettertraktede rangeringene til toppselskaper tildeles etter en streng prosedyre utviklet av University of St. Gallen. Det krever ikke bare at den årlige omsetningen til de børsnoterte selskapene er minst 50 millioner euro, men halvparten av den må oppnås i utlandet på minst tre kontinenter. Busch Vacuum Solutions er en internasjonal gruppe selskaper med 3.500 ansatte og totalt 63 selskaper i 43 land over hele verden. Selskapet oppfyller derfor de strenge kriteriene for å bli valgt som verdensmarkedsleder. Den internasjonale ekspansjonen av Busch-gruppen begynte allerede i 1971 med grunnleggelsen av et salgsselskap i Storbritannia. Det første produksjonsanlegget som ble satt opp utenfor Tyskland ble åpnet i USA i 1979.  I dag, i tillegg til hovedanlegget i Maulburg på den sørlige grensen til Tyskland og anlegget i USA, driver Busch også egne produksjonsanlegg i Sveits, Storbritannia, Tsjekkia og Korea.

Busch Vacuum Solutions ble grunnlagt i 1963 av Dr.-Ing. Karl Busch og hans kone Ayhan Busch. De har bygd opp selskapet videre sammen med sine tre barn Ayla, Sami og Kaya og ledelsen av selskapet er fullt og helt i hendene på Busch-familien. Karl Busch utviklet HUCKEPACK, som var den første vakuumpumpen som ble brukt til emballering av matvarer. Med oppfølgingsproduktet R5 roterende lamellevakuumpumpe revolusjonerte han matemballeringen. Busch har nå blitt tildelt tittelen World Market Leader 2020 av WirtschaftsWoche innen matemballasje - det segmentet der det hele startet for mer enn 50 år siden. Den omfattende produktporteføljen til Busch består for tiden av løsninger for vakuum- og overtrykkapplikasjoner i alle bransjer, inkludert kjemisk, halvleder, medisinsk teknologi og plast - og selvfølgelig matindustrien.

Medlemsnyhet

Bedrift
Busch Vakuumteknikk AS

Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Norge
Busch Vakuumteknikk AS

Send til en kollega

0.063