23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Termoplast

Hurum Plastindustri har gjennom årene fått god erfaring innen termoplaster dette på bakgrunn av mange oppdrag både i inn- og utland.

Størrelsene på oppdragene har variert fra DN 25mm- DN 1000mm, og har vært med på å gi verdifull erfaring. Hurum Plastindustri har i dag alt nødvendig utstyr, kunnskap og sertifisert mannskap til å kunne levere topp kvalitet og nøyaktighet i arbeidet sitt. De har sertifisert montører til de ulike skjøtemetodene benyttet til termoplaster, og av de mest benyttede termoplastene arbeides det med PVFD, PP, PE og PVC.

Hurum Plastindustri leverer og monterer også glassfiberarmert PP rør, hvor innersiktet av rørene er av PP som så blir belagt med glassfiber utvendig for ekstra styrke. Skjøtene blir først sveiset sammen, før det blir påført riktig mengde med glassfiber. Dette fører til at rørene blir styrket, samt lenger levetid.

Et annet produkt innen termoplast Hurum Plastindustri leverer er HYDRO Click systemet. Dette er en belegning metode de gjennomfører, som er en rask og sikker installasjon til både nye konstruksjoner og rehabilitering. Ved bruk at dette systemet trengs minimalt med forberedelses arbeid av overflaten, noe som kan føre til lavere kostnader og tidsbruk. Systemet installeres ved å feste festeskinner i eksisterende betong/stål konstruksjon for deretter å klikke på linerplatene. Til slutt forsegles konstruksjonen ved å sveise alle skjøtene igjen. HYDRO Click-platene leveres med en beskyttende film som delvis beskytter overflaten under montering og sørger for en rask rengjøring når monteringen er fullført.

Ta kontakt med Hurum Plastindustri for mer informasjon.

AS Hurum Plastindustri
Åsveien 15
3475 Sætre
Hurum
Norge
Org. nr.: NO957778003

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047