23948sdkhjf

RobotNorge inngår storkontrakt med nabobedriften Q-Meieriene

| Medlemsnyhet | Bedrift RobotNorge AS

RobotNorge, totalleverandør av robotisert palletering og helautomatisert lager- og logistikkløsning.

Q-Meieriene har valgt RobotNorge som totalleverandør av robotisert palletering og helautomatisert lager- og logistikkløsning til sitt nye produksjonsanlegg på Jæren som skal stå klart i 2021. Leveransen inkluderer industriroboter for palletering av produkter som melk, yoghurt og juice samt fullautomatiserte transportløsninger bestående av bane- og heissystemer, pallelager og selvkjørende trucker – Automated Guided Vehicles (AGV).

RobotNorge har vunnet kontrakten i tøff konkurranse med andre tilbydere, og tildelingen representerer en av de største enkeltkontraktene i RobotNorges historie.

«Avtalen er en bekreftelse på den kompetanse og erfaring RobotNorge har innenfor robotisering og automatisering av norsk produksjonsindustri. Vi er svært fornøyd med tilliten som er gitt ved tildelingen og ser frem til å levere nok et solid prosjekt til Q-Meieriene», sier Jean-Marc Launay, administrerende direktør i RobotNorge.

Prosjektet vil bli gjennomført fra RobotNorges hovedkontor på Klepp med bidrag fra sentrale underleverandører i Norge og Sverige.   

RobotNorge ble etablert i 2003 som et utspring fra ABB-fabrikken på Bryne og er eneforhandler og integratør av hele ABBs robotsortiment i Norge. Bedriften har de to siste årene vært i en ekspansjonsfase og har i dag 30 ansatte fordelt på tre lokasjoner: Klepp, Grimstad og Østlandet. Nyere teknologi som Vision systemer, Virtual Reality (VR), Kunstig intelligens (AI) og Automated Guided Vehicles (AGV) er fokusområder i RobotNorge sin videre utvikling.

Cecilie Refsnes Milenkovic
Markedsføringsleder
crm@robotnorge.no  
452 89 708

Web: robotnorge.no 

Facebook: RobotNorge 

LinkedIn: RobotNorge


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
RobotNorge AS

Bedriftsvegen 25
4353 Klepp Stasjon
Norge
RobotNorge AS

Send til en kollega

0.063