23948sdkhjf

En gjennomgang av Felicia 180 kontinentalseng

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Det finnes mange kontinentalsenger å velge mellom. Dette er blitt en meget populær sengetype og dermed finnes det også et meget godt utvalg i alle prisklasser.

Hvis du er ute etter en skikkelig rimelig kontinentalseng er Felicia 180 et meget naturlig valg.

Hos furniturebox.no får du denne lekkerbisken for rett under kr. 9000,-

Noe som er veldig rimelig når det gjelder kontinentalsenger. I ny og ne kommer den også på tilbud. I skrivende stund får du den til rett under kr. 6000,-. Noe som nærmest kan ansees som et kupp.

Felicia 180 er en stilren kontinentalseng i mørkegrått/svart stoff. Med det nøytrale stoffet og de distinkte metallbeina, er FELICIA både lett å matche og iøynefallende på soverommet. Den kan også fås i grått.

FELICIA har en fast madrass, noe som passer for en stor del av befolkningen. Høyden på sengen er 62 cm noe som gir en luksuriøs hotellsengfølelse. Ved at sengen er såpass høy blir den også lettere å komme opp i og ut av. Vi anbefaler FELICIA til personer som veier opptil 120 kg.

Ribbene i sengebunnen er monterte over sengerammen, noe som gjør at de ligger stødig, uansett belastning. Fjærmadrassen med pocketfjærer gir god avlastning for kroppen, og er delt i to slik at sidene ikke skal bli påvirket av hverandre om natten. En 6 cm høy overmadrass følger med sengen ved levering.

FELICIA er utrustet med en treramme i stedet for tradisjonell fjærbunn.

Sengen kan utstyres med sengegavle og nakkeputer om ønskelig. Dette er i så fall ekstrautstyr. Sengen leveres med 5 års fabrikkgaranti.

Her er de tekniske data på sengen:

Materiale

Materialtype: Tekstil

Overmadrass: Polyester

Springfjærmadrass: Pocket (270 fjær/m², trådtykkelse 1,8 mm). Delt

Ben: Metall

Mål

Bredde: 180 cm

Lengde: 200 cm

Høyde: 62 cm

Springfjærmadrass høyde: 17 cm

Overmadrass høyde: 6 cm

Sengemål: 180x200 cm

Se mer på kontinentalseng.no

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.079