23948sdkhjf

Hvorfor kjøpe en regulerbar seng?

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Regulerbare senger har fått økt interesse de senere år. Men hvorfor kjøper folk en regulerbar seng?

Den mest nærliggende tanken er at dette er en seng for eldre og syke ved at sengen er ypperlig for dem med dårlig rygg og urolige bein (). Noe den også er.

Men det finnes langt flere grunner enn dette.

Snorking
Forskning viser at snorkere snorker mindre hvis de ligger litt høyt med overkroppen. Noe som dem som ligger ved siden av garantert foretrekker. Hvor mange ekteskap som kunne blitt reddet med en regulerbar seng vites ikke.

TV-titting
Flere og flere har TV nummer to eller tre inne på soverommet. For lettere å kunne se på TV, med mindre den henger i taket, er det en fordel å befinne seg så mye i retning av en sittende stilling som mulig. En regulerbar seng er langt bedre egnet til dette enn en drøss med puter i ryggen.

Innta frokost i sengen
Ingenting er en mer avslappende start på dagen enn å innta både frokost og kaffe på sengen før man står opp. Og gjerne på flere dager enn morsdag, farsdag og gebursdag. Og ingenting kan bli mer grisete hvis du ikke sitter oppreist. Det er ikke så lett å sjonglere både mat og kaffekopper fra liggende stilling. Her kommer en regulerbar seng helt til sin rett.

Lesing på sengen
Å lese i sengen er en aktivitet man faktisk kan foreta fra en horisontal posisjon, men det har sine begrensninger når det kommer til støtte og belysning. Det er tross alt lettere å lese sittende enn liggende.

Som du ser så har en regulerbar seng hvor du kan justere både hode-del og nedre del sine klart fordeler. Flere enn gjerne først antatt.

Regulerbare senger fås mange steder. Også på internett. For mer informasjon om regulerbar seng ta å besøk regulerbar-seng.no.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.047