23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

NYHET – TTL-serie, CMZ øker sitt modellutvalg

CMZ øker sitt modellutvalg for å møte kundenes krav til nye løsninger.

Som en del av denne prosessen har en ny stjerne blitt født:

I løpet av de neste månedene er Bergsli Metallmaskiner sikre på at du vil legge merke til navnet og TTL-seriens UNIKE egenskaper!

En av de viktigste fordelene sammenlignet med andre belte-drevne maskiner, er at TTL ikke bruker belter, hverken på spindlene eller X/Y/Z-aksene.

På toppen av dette taler de tekniske spesifikasjonene for seg selv:

Maskinene er perfekte for masseproduksjon fordi de er utstyrt med to revolvere noe som gjør at man kan produsere hele arbeidsstykket i en operasjon. Maskinen har subspindel med ekstra X og Z akse. Dette betyr at bortsett fra å bevege seg horisontalt kan også subspindel bevege seg radielt. Du har dermed 3 samtidige kanaler du kan bearbeide delen i. Det er også mulighet for å montere senterspiss på overdelen av underspindelen for å produsere lange arbeidsstykker.
Roterende verktøy med integrert motor 14kW, 42Nm, 12000 o / min.
Høy effekt med høyt dreiemoment.
Integrerte motorer på X- og Y-aksene.
Oljekjølte motorbraketter.
Maskinfundament i 60 ° for best ergonomi og sponavgang
TTL-serien er ikke bare en stangautomat, men kan utstyres med CMZ integrert portal-lader for fullautomatisert kjøring av stang- eller kappede emner, som TA- og TD-serien.
Disse maskinene er egnet for mange type bransjer og prosesser, men uten tvil er presisjonsdreiing området der alle seriens fordeler viser seg best frem

CMZ er kjent for EKSTREMT STABILE OG NØYAKTIGE dreiebenker og har vært Spanias markedsleder av horisontale dreiesenter gjennom flere år

Les mer om TTL-serien her:

Ønsker du mer informasjon om våre CMZ maskiner, trykk her

Bergsli Metallmaskiner AS
Bedriftsvegen 64
3702 SKIEN
Skien
Norge
Org. nr.: NO997379128

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031