23948sdkhjf

Kompositt rør til on/offshore industri, prefabrikkering og montasje

| Medlemsnyhet | Bedrift AS Hurum Plastindustri

AS Hurum Plastindustri har siden starten i 1972 vært en ledende leverandør av komposittrør til landbasert industri, og har siden tidlig 90-tallet også levert til offshore industrien.

Dette har gitt Hurum Plastindustri lang og verdifull kompetanse innenfor faget og vi prefabrikkerer og monterer de ulike rørtyper etter de krav rørprodusentene og som kunder måtte stille. Dette inkluderer GRP, GRV og GRE rør.

Oppdragene siden 1972 har vært mange, både i inn- og utland, alt fra DN 25mm og opp til DN 2400mm. Vi har alt som trengs av verktøy og utstyr som sikrer topp kvalitet og nøyaktighet i arbeidet. Blant annet flere typer shaver maskiner og 20ft. Herdeovn dersom etterherding er påkrevd. 

Hurum Plastindustri leverer og monterer også glassfiberarmert PP rør, hvor innersiktet av rørene er av PP som så blir belagt med glassfiber utvendig for ekstra styrke. Skjøtene blir først sveiset sammen, før det blir påført riktig mengde med glassfiber. Dette fører til at rørene blir styrket, samt lenger levetid. 

Vi kan også levere og montere leidere, plattformer, rekkverk og kabelgater i glassfiber som tilfredsstiller alle krav til laster kunden måtte ønske. Alt er også i henhold til offshore industriens krav til slike installasjoner. Fordelen med å velge glassfiber er mange, man sparer vekt, det er overkommelige prismessig og man vil aldri få problemer med korrosjon. 

Last ned produktark

Medlemsnyhet

Bedrift
AS Hurum Plastindustri

Åsveien 15
3475 Sætre
Norge
AS Hurum Plastindustri

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078