23948sdkhjf

Dekorer baren i plast

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Vi er nødt til å rydde opp i naturen etter oss og samle plast.

Det er ikke uten grunn man er bekymret for utviklingen. Bare se på mikroplast funnet i fisk og skadede dyr med plast surret rundt halsen og i magen. Det er ikke her plasten skal være, men heller i produkter vi kan gjenvinne og forme til nye produkt.

Se bare på barstoler hos Unoliving.no

For plast er tross alt et materiale som har stor påvirkning på samfunnet. Bare tenkt på alle ting det går an å lage med plast. Ikke bare plastikkposer til å bære handlevarene våre med, men også i alt fra bestikk, oppbevaring, klær og leker. Mange av produktene er laget helt eller delvis av myk plast, men en del er også laget av hardplast.

Av plast kan man dekorere en bar
Det som er bra med hardplast som brukes for å lage møbler og interiør, er at den også er resirkulerbar. Det å lage for eksempel barstoler av plast, er at man ikke trenger å utvinne metall eller hugge ned skog for å lage dem. Og plast er dessuten et billig materiale, noe som er positivt for kunden.

Vi kan ikke påstå at hele barstoler eller barnestoler for den saks skyld er laget utelukkende av plast, men det er mange detaljer av plast i dem. Slik som stolben, puter og skruer.

Det er ikke bare barstoler som er laget av plast, men også bord, glass og lamper. Det er noe å tenke på når du skal dekorere baren. Enten det er i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Trenger man mer inspirasjon, kan man finne alt til hus og hjem hos Unoliving sine nettsider for en enkel bestilling med levering på døra.

Plast et nyttig produkt
Noen tenker kanskje at de skal plukke plast når de går i naturen og det er vel og bra. Andre kan til og med lage nye produkter av plasten de finner. Det viktigste er likevel å samle den og levere den inn slik at ekspertene kan ta hånd om den. For med en plastfri natur, vil dyr og planter få det mye bedre.

Vi snakker ofte om plast i negative ordelag, men plast er en ressurs man bør ta i bruk. Ikke ødelegge naturen, men bruke den til å forenkle og videreutvikle. For dem som likevel klarer å finne en løsning på forsøplingen av naturen, vil nok fremtiden være lys.

I mellomtiden kan du med god samvittighet dekorere både baren og andre rom med plast av alle slag.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.078