23948sdkhjf

Prøv deg på vinsmaking i hovedstaden

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Vinsmaking har vært populært i mange år, og er heller ikke på vei til å bli mindre populært.

Når det gjelder vinsmaking i Oslo finnes det flere gode vinkjellere å dykke ned i for å bli bedre kjent med ulike typer vin, og samtidig få en prøvesmaking fra de beste vinprodusentene. Man kan blant annet velge mellom å besøke gamle bygninger, som både Henrik Ibsen og Edward Munch har besøkt før deg, eller nyere og moderne lokaler i hjertet av Oslo.

Vinsmaking på klosteret
Hos Klosteret Restaurant i Oslo kan man prøvesmake utsøkte viner hos en av landets største vinkjellere. Her kan man få en smak av både italienske og franske viner fra verdens mest kjente vinprodusenter som Toscana, Bordeaux og Champagne og drømme seg bort til vingårder og drueranker. Vinsmakingen varer én time hvor man får smakt på 5 nøye utvalgte viner. For en unik opplevelse, og for å lære seg mer om vin, kan et besøk til Klosteret Restaurant absolutt anbefales til både nysgjerrige og vinelskere.

Mal og drikk vin
Konseptet til Paint’n Sip i Oslo er både morsomt, unikt og lærerikt. Gjennom å kombinere et malekurs med vindrikking vil man garantert få en morsom kveld og en opplevelse utenom det vanlige. Enten man går sammen med kjæresten og ser hvem som har best maleferdigheter, eller sammen med vennegjengen, kan aktiviteten helt klart kunne gi en bra kveld. Man tar ganske enkelt med seg en flaske vin (eller to) til kurset – noe som også gjør at man kan være sikker på at man kommer til å like vinen – og vil så få en introduksjon til hvordan man skal male et motiv. Malerutstyr, vinglass og annet man måtte trenge får man utdelt på stedet, og man kan delta uansett hvilket ferdighetsnivå man er på. Her dreier det seg bare om å være kreativ og ha en morsom kveld.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.079