23948sdkhjf

FuturePack-konferanse

| Medlemsnyhet | Bedrift Norner AS

Internasjonal konferanse om plast, sirkulær økonomi, teknologi, forretningsstrategier og innovasjoner for økt resirkulering.

Vi inviterer deg til å delta på FuturePack-konferansen i Oslo 10. september 2019 klokka 09-16.00 etterfulgt av en konferansemiddag.

Vil du vite hvordan ledende selskaper og institusjoner jobber for å utvikle bedre resirkulering og materialutnyttelse? Vi har invitert internasjonale selskaper i verdikjeden for plastemballasje inkludert råvarer, omformere, merkeeiere, gjenvinnere og teknologi til å dele sin utvikling.

Blant våre foredragsholderne er EREMA, Clariant, Orkla og Tomra. Det blir presentasjoner fra FuturePack-prosjektet også av Østfoldforskning, Nofima og Norner. Et komplett program vil være tilgjengelig snart.

Over hele Norden og Europa er det flere prosjekter og aktiviteter innen sirkulær økonomi av plast og materialgjenvinning. FuturePack er et stort norsk forskningsprogram for sirkulær økonomi i plastemballasje og vi jobber både med mekanisk og kjemisk gjenvinning av plast.

Prosjektet arrangerer en årlig konferanse, og den første, i 2018, var en suksess.

Fokus for konferansen vil være på sirkulær plastøkonomi og mekanisk resirkulering. Vi ønsker at konferansen skal være teknisk orientert med tanke på hvordan vi kan lukke gapet i volum og kvalitet for å nå de høye EU-målene.

 

Generell prisinformasjon

  • Konferanse: kr 1250, -
  • Middag: kr 750, -

 

Vi håper å se deg i Oslo 10. september.

Registrer din deltakelse på følgende lenke.

 

Les mer om FuturePack på facebook eller www.futurepack.no


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Norner AS

Asdalstrand 291
3962 Stathelle
Norge
Norner AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063