23948sdkhjf

Dowload til din computer

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Dowloadcentral.no er en plattform som gjør det mulig for deg å downloade praktiske programmer til din computer. For eksempel er en av de største kategoriene til Downloadcentral.no nemlig multimedia.

Under deres kategori multimedia finner du for eksempel programmer som kan brukes til forskjellige multimedie oppgaver på Apple´s produkter. Disse programmene kan omkode vanlig video til 3D med behandlingsprogrammer som Picasa og Adobe Photoshop. Du kan også downloade programmer som kan brenne, kopiere og rippe, samt lage en sikkerhetskopi fra en DVD, Blue-ray eller CD. Downloadcentralen tilbyr også programvarer som kan lage forskjellige ting, som for eksempel DVD-omslag, og programmer som kan finne og lagre musikk fra videoer på nettet. Du kan også hente ned programmer som kan fjerne DRM beskyttelsen fra musikk du har kjøpt online, og programmer som kan konvertere fra forskjellige videoformater. Dermed kan man godt si at nesten uansett hva du skal gjøre på din computer, redigere bilder, musikk, film eller annet, så vil Download Central Norge kunne tilby et program.

Ut over multimedie kategorien tilbyr downloadcentralen også et bredt utvalg av virusbeskyttelsesprogrammer uansett type computer du skulle ha. Et godt virusprogram beskytter din computer og dine personlig data mot angrep fra utenom stående parter. Dette vil si at uten et virusprogram på din computer vil det være lettere for andre å bryte barrierene på din computer og dermed få tilgang til den data du har liggende, og samtidig kunne følge med i hva du gjør når du bruker din computer. Downloadcentralen tilbyr førsteklasses antivirusprogrammer, og enda helt gratis! De tilbyr anerkjente programmer som Northon Security, som sikrer deg mot virusangrep og tar sikkerhetskopi av alt på din harddisk. Dersom du søker etter et program med en brannmur er for eksempel ZoneAlarm Free Firewall et godt alternativ. Det finnes også flere gode programmer til foreldrekontroll, hvor foreldre kan sikre seg at deres barn ikke blir utsatt for upassende reklame, eller kan trykke på links eller hjemmesider som har upassende innhold for mindreårige barn – uten at de voksne behøver være tilstede for å overvåke.

Download internasjonale apps til computer og telefon
Download International er et websted som gjør det mulig for deg å downloade internasjonale apps på engelsk. Det er en plattform som gjør det mulig for deg og downloade for eksempel reiseguides og citymaps til både din computer, din Android og din ios, slik at du alltid har din reiseguide tilgjengelig med deg når du er ute på reise for å oppleve verden. Du kan se bedømmelse av de forskjellige programmer og guides mens du sitter behagelig hjemme i din egen sofa og planlegger den kommende tur, enten det er med familie, med venner eller om det er romantisk tur med kjæresten. Du kan også hente programmer så du kan booke flybilletter og lese om forskjellige bedømmelser av hotellrom og tidligere gjesters erfaring med hotellet, betjeningen og restauranter i område. På download international kan du også hente ned kart over den offentlige transport i området du skal reise i, slik at du er helt forberedt.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.062