23948sdkhjf

ONA EDM GNISTMASKINER – det naturlige førstevalget

| Medlemsnyhet | Bedrift Bergsli Metallmaskiner AS

Mer enn 60 års forskning og utvikling av smarte EDM løsninger har ført til at ONA er kjent for maskiner med høy kvalitet, driftssikkerhet, brukervennlighet og god ytelse.

Bergsli Metallmaskiner AS er stolt forhandler av ONA gnismaskiner som er ledende produsent innen EDM-sektoren. Dette er bare mulig gjennom kontinuerlig forskning på nye teknologier og applikasjoner for å gi avanserte løsninger tilpasset kundenes behov.

ONA ER KJENT FOR KVALITET I ALT DE GJØR – Ona sin suksess over lang tid kjennetegnes ved at de har noen grunnleggende verdier som deles av de ansatte og som ikke endrer seg over tid. Disse verdiene er kjernen i både visjonen og strategien.

ONA – FIRE VERDIER – den optimale merkevare:

WE ARE EXPERTS
Ona er spesialister på EDM. Ona fokuserer på forskning og utvikling av EDM maskin teknologier

WE ARE YOUR SOLUTION
Ona tilpasser kunnskap og ressurser for å finne den beste løsningen for sine kunder

WE ARE PROUD
Ona har all grunn til å være stolte. Maskinprodusenten har mer enn 60 års erfaring, 14.000 maskiner installert globalt (80% til europeiske brukere). Ona består av et team av høyt kvalifiserte fagfolk med stor kunnskap og erfaring.

Ona tenker hele tiden fremover og er stadig i utvikling. Denne kompetansen gjør Ona til en ledende maskinbygger innen sitt felt

WE ARE CONFIDENT
Ona garanterer 100% produktivitet. Ona utvikler, designer og produserer alle komponenter selv, herunder mekaniske deler, generatorer, CNC-styringer og software

Ona har utviklet et unikt filter-system som medfører null i filterkostnader, samt en garantert levetid på 10.000 timer (erfaring viser at en levetid på både 15.000 og 20.000 timer er vanlig ved normal påpasselighet og vanlig bruk.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Bergsli Metallmaskiner AS

Bedriftsvegen 64
3702 SKIEN
Norge
Bergsli Metallmaskiner AS

Send til en kollega

0.062