23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

SKF Lincoln Sentralsmøring for Offshore & ATEX områder fra Norsecraft Tec AS

Når et system er installert, vil det aktuelle utstyret bli smurt automatisk og vil fungere praktisk talt vedlikeholdsfritt, reduserer totale kostnader for produksjon og drift. Automatisk Smøring kan redusere smøremiddel forbruket betydelig

Olje og gass er en av de mest krevende og utfordrende næringene i dag – høy kvalitet , effektivitet og sikkerhet er nøkkelen. Automatiske smøresystemer kan hjelpe deg med å forbedre begge deler og samtidig redusere muligheten for personskader ved vedlikeholdet.

Et sentralsmøranlegg forlenger levetiden , reduserer driftskostnader, smøremiddelkostnader og minimerer miljøskader som et resultat av overforbruk av smøremiddel.

Smøresystemene bidrar til å forhindre sliteskader,  uplanlagt stopp i produksjonen , samt optimaliserer din arbeidskraft

Bruk av høy kvalitet SKF og Lincoln automatisk smøring

Systemene lønner seg på mange måter. Når et system er installert, vil det aktuelle utstyret bli smurt automatisk og  vil fungere praktisk talt vedlikeholdsfritt, reduserer totale kostnader for produksjon og drift.

Norsecraft TEC AS er markedsleder og leverer systemer til produsenter av utstyr, samt direkte til sluttbrukere i offshore markedet. Hovedsakelig pre-monteres utstyret ved vårt verksted, slik at kundene enkelt kan utføre installasjon selv.

Vi utfører selvfølgelig montasje og service når det er ønsket. Montasje og service utføres av egne teknikere og eksterne samarbeidspartnere som dekker hele landet. Flere av våre teknikere har «Offshore sertifikat». Vi tilbyr full prosjektutførelse fra design til montasje og har bred kunnskap fra våre prosjekter på mange forskjellige applikasjoner.
Norsecraft TEC AS leverer nøkkelferdige løsninger som effektiviserer vedlikeholdet og vedlikeholds prosessene, samt forenkler og automatiserer produksjonsprosessene hos våre kunder.

Med dagens økte fokus på kostnader er sentral smøring ofte en investering med svært kort tilbakebetaling. Dette gjør sentralsmøring enda mer interessant.

Norsecraft Tec har erfaring innen design og montering av smøresystemer skip, borerigger og offshore .

Norsecraft Tec AS
Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Bærum
Norge
Org. nr.: NO997818997

Kontaktperson

Odd Egil Kolberg
Administrerende direktør
+47 901 39 550 odd.egil@norsecrafttec.no

Send til en kollega

0.047